test

Savković Vukčević: Kad god Abazović kaže da nema mjesta panici dogodi se katastrofa

Standard

10/03/2023

15:56

Nakon prijetnji upućenih kandidatima Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije, od svega najjezivije djeluje izjava propalog premijera o tome kako nema mjesta za paniku, naglasila je poslanica Demokratske partije socijalist Nela Savković Vukčević.

– Podsjetićemo, prošli put kada je poručio da budemo relaksirani i da ne paničimo zbog dojava u pravosudnim institucijama, dan kasnije u podgoričkom Osnovnom sudu dogodila se eksplozija sa tragičnim posledicama. Kad god Abazović kaže da nema mjesta panici i da se prepuštimo relaksaciji, dogodi se katastrofa – ili iz medija saznamo da su nas zadužili 100 miliona eura po najgoroj kamatnoj stopi u istoriji ili da su trajekt zreo za staro gvožđe platili bez tendera mnogo više od cijene po kojoj je već prodavan nedavno, navela je ona.

Savković Vukčević naglašava da prepoznaju Abazovićev diletantski pristup i iz toga razloga traže da se suzdrži od komentarisanja prijetnji o ugrožavanju sigurnosti, makar kada je naš kandidat u pitanju.

– Jer, kad god on progovori i pokuša da relativizuje rizik, to ispadne najava nekog novog užasnog događaja. istakla je ona.

Ostavite komentar

Komentari (0)