SD samostalno na lokalnim izborima u Baru

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Bara, jednoglasno je donijeta odluka o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u tom gradu.
SD samostalno na lokalnim izborima u Baru

Kao što sam i ranije kazao, okosnicu socijaldemokratije u Crnoj Gori uvijek je predstavljao Bar, pa je potpuno prirodno da SD nastupi samostalno na lokalnim izborima. Očekujemo da će građanke i građani Bara prepoznati kvalitet našeg izbornog programa koji će ubrzo biti predstavljen, a koji će promovisati najbolja izborna lista, po čemu smo se izdvajali u odnosu na ostale političke subjekte i na prethodnim lokalnim izborima”, rekao je predsjednik OO SD Bar, Branislav Nenezić.

Prema njegovim riječima, izborna lista će biti garancija uspješnog izbornog rezultata i nemam nikakvu dilemu da će spoj mladosti i iskustva koji bude predstavljen na našoj listi biti pokretač promjena i reformi u našem gradu.

“Najbolji garant za to će biti još snažnije učešće naše partije u lokalnoj vlasti koja će se nakon izbora konstituisati. Ovim putem želim da pozovem sve naše sugrađanke i sugrađane da nam se priključe i da u otvorenoj saradnji zajedno promovišemo sve planove, projekte i zadatke čijoj ćemo realizaciji težiti u narednom mandatu lokalne samouprave”, kazao je Nenezić.

Sjednici Opštinskog odbora prisustvovali su i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Damir Šehović, potpredsjednici Boris Mugoša i Danilo Orlandić, kao i generalni sekretar Miloš Čelanović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Blažić: Partije zatvorenim listama žele da iste ljude decenijama „ustoliče“ na funkcijama

Poznati svi učesnici izbora: Za vlast u tri opštine boriće se 21 lista

KOMAR: Uvođenje otvorenih lista ne bi donijelo rezultate koji se očekuju

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Malo o KONJAKU: Šta znači VS, VSOP, XO i zašto se pije iz okruglih čaša?

Abazović se opet okomio na medije koji nijesu pod njegovom kontrolom: Kampanja protiv mene za IQ koji je jako nizak

Napad na novinare Gradske TV: Sveštenik udario u kameru snimatelja

Milatović: Da razmislite o ko-autorstvu jedan sa drugim? Vuković: Misliš na koautorstvo kao tvoje i njegovo na Belvederu na današnji dan prošle godine?