SD: Vulinovo najprizemnije vrijeđanje naših parlamentaraca je “konkretan rezultat” Abazovićeve “istorijske posjete” Srbiji!

Nakon “istorijske” posjete Dritana Abazovića Srbiji i “resetovanja” odnosa, odmah je stigao konkretan rezultat te posjete - najprizemnije su izvrijeđani poslanici crnogorskog parlamenta, u koje spada i 41 poslanik aktuelne parlamentarne većine koja broji 46, zbog odnosa prema jednom civilizacijskom pitanju kakav je genocid u Srebrenici. Pritom se služeći brutalnim neistinama, o čemu se svako ko pročita pomenutu rezoluciju može uvjeriti, poručile su Socijaldemokrate.
SD: Vulinovo najprizemnije vrijeđanje naših parlamentaraca je “konkretan rezultat” Abazovićeve “istorijske posjete” Srbiji!

Kako navode iz SD-a, da imamo državno odgovornu Vladu i premijera, koji štite interes ove a ne tuđe države, ovakvi opskurni tipovi u liku Aleksandra Vulina, trenutno glavnog Vučićevog trbuhozborca, a nekadašnjeg glasnogovornika Mire Marković, bi dobili odgovor naše države kakav zaslužuju! 

“Međutim, imajući u vidu da se Abazović iz petnih žila trudi da postane Vulin umjesto Vulina – glavna Vučićeva marioneta, ne bi nas iznenadilo da nakon ovoga uputi izvinjenje vlastima u Srbiji, kojima inače od starta služi, zbog toga što su maltretirali naše parlamentarce. Građani, u konačnom, iz prve ruke mogu vidjeti kako bi u praksi funkcionisao Otvoreni Balkan, i kako izgleda ta “sloboda” kretanja, o kojoj crnogorski Vulin u liku Abazovića govori. Sve ovo je još jedna potvrda da treba odsvirati kraj 43. Vladi i signal onima koji je još uvijek “drže u životu” da podrže našu i inicijativu i da joj zajedno uskratimo podršku. U suprotnom i sami preuzimaju odgovornost za brukanje države, čemu smo gotovo svakodnevno izloženi”, saopšteno je iz SD-a.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Janjić: Kampanja iz Beograda vodi oružanim sukobima

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

Da li je Vulin, koga je odavno trebalo proglasiti nepoželjnim u Crnoj Gori, platio boravišnu taksu?

Sisojev: Srbija je direktni eksponent ruske politike na Balkanu

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ za STANDARD: Crna Gora kao i BiH trpi neprincipijelni mobing političkog Beograda koji uporište nalazi u nacistima

Vulin o crnogorskim poslanicima: Sram ih bilo, ne znam šta traže u Srbiji

Devetogodišnje dijete stradalo od udara groma u Bijelom Polju

Izdat meteoalarm za Crnu Goru!