test

SDP poručuje URI: Jedino što vama sada trebu su advokati

Standard

22/12/2022

19:18

Umjesto da se URA - partija čiji je vrh po nalazima SDT duboko ogrezao u kriminal pokrije ušima i razmišlja kako će dolazeće hladne dane provoditi u zgradi pored hladne Zete, naočigled cijele javnosti druge optužuje za kriminal. Dakle, novi nivo bestidnosti od utopljenika iz ove propale i kriminalom razorene partije, poručuju iz SDP-a.

“Ovim davljenicima još samo ostaje da i Specijalno tužilaštvo optuži da je portparol mafije, a da Rada Miloševića i druge URA funkcionere koji čekaju u redu, nekom uredbom propale Vlade, proglasi bespoštednim borcima za pravdu. Sve dok Rade ne propjeva, a male su šanse da neće.

Gospodo iz URE, mislili ste da ćete galamom o ranijem kriminalu da sakrijete sopstveni današnji kriminal. Plan vam možda jeste izgledao logično, ali na kraju je ispalo da ste, osim što ste amateri u politici amateri i u kriminalu”, navode u saopštenju iz SDP-a i zaključuju:

Preporučeno

“I na kraju, manite se priče o portparolima, jedino što vama sada trebu su advokati. I to dobri, pa se spremite da odriješite kesu i načnete “zarađene” milione.”

Izvor (naslovna fotografija):

SDP

Ostavite komentar

Komentari (0)