Šehović i Canović na poziv dijaspore u višednevnoj posjeti Njujorku

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Damir Šehović boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje će se susresti sa predstavnicima brojne crnogorske dijaspore u Njujorku.
Šehović i Canović na poziv dijaspore u višednevnoj posjeti Njujorku

Damir Šehović

“Cilj posjete Njujorku je održavanje tradicionalno dobre saradnje između naše dijaspore, koja predstavlja najbolje ambasadore Crne Gore i iskrene i dosljedne zastupnike njenih interesa, i svoje matične države. Što je posebno sada važno, kada su njeni građanski i multietnički temelji voljom neodgovorne aktuelne vlasti prilično uzdrmani, a naši iseljenici posebno targerirani samo zbog toga što su jedan od najglasnijih kritičara takve štetne politike”, saopštio je Šehović.

Šehović će, saopšteno je iz SD-a, tokom posjete prisustvovati i donatorskoj večeri, koju Fondacija Gusinje tradicionalno svake godine organizuje tokom decembra mjeseca.

Pored Šehovića, u delegaciji Socijaldemokrata Crne Gore koja je u posjeti Njujorku je i član predsjedništva SD-a i predsjednik Opštine Plav Nihad Canović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Šehović: Dosta je bilo sistemskog uništavanja i političkog šibicarenja

FOTO: Delegacija BS u posjeti Njujorku: Predstavnici dijaspore najbolji ambasadori Crne Gore

ABAZOVIĆ o Belvederu: Neodgovorni pojedinci željeli da se zapali Crna Gora, nije im uspjelo; Temeljni ugovoru sa SPC će biti javan

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Političari žmure dok Crnoj Gori ”nestaju” stanovnici

Opština Bar donijela odluku o izradi Programa privremenih objekata na području opštine Bar za period 2023-2028. godine

NOVA KOMPROMITACIJA MINISTARSTVA ODBRANE: Kako su nestali lični dosjei iz OBD-a?!

Pavićević: Počinju konsultacije sa URA-om, zajedno ćemo donijeti odluku