test

Sekulović o udesu vladinog vozila i Kandiću: Policija je uradila sve i slučaj je zatvoren, čeka se izjašnjenje tužioca

Standard

18/05/2021

14:24

Predsjednik Liberalne partije i poslanik Andrija Popović pitao je ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića šta se desilo sa slučajem kada je vozilo Vlade prošlo kroz crveno, sa rotacionim svjetlima, kojim je upravljao zvaničnik Vlade u alkoholisanom stanju i pritom mijenjao tablice.

Popović je dodao da je prošlo 14 dana, te da želi da čuje dokle je stigao taj slučaj.

Ministar Sekulović kazao je da je taj slučaj predmet sjutrašnjeg kontrolnog saslušanja na Odboru za bezbjednost i odbranu.

”Tu se situacija da promijeniti, do sjutra ćemo vidjeti šta je konačna informacija. Prema ovome što sada ja znam, u dijelu policijskih nadležnosti urađeno je sve i slučaj je zatvoren. Čeka se izjašnjenje tužioca. Ja u ovom momentu, ne bih dalje iznosio jer neću ovu raspravu, kao ni tu sjutrašnju da pretvorim u javno suđenje prije suđenja bilo kome. Ponašanje policije je taksativno navedeno u tom izvještaju. Od koga su uzete izjave, od kojih svjedoka, koji su materijalni dokazi, da li je postojalo posmatranje sa kamera, alkotest i tako dalje…”.

Rekao je da ima svoje mišljenje o tom slučaju, ko je kriv, ali ističe da to ne znači ništa i da će sačekati izjašnjenje tužioca, a da svako mora imati pošteno suđenje.

Ostavite komentar

Komentari (0)