test

Škrelja: Poslanici DF-a, koji primaju hiljade eura, a mjesecima ne rade ništa, iživljavaju se nad građanima

Standard

04/04/2022

15:40

Demokratski front koji je decenijama u ulozi opozicije, uvijek gledao kako da naudi svojoj državi a da služi tuđima, i danas sa pozicije vlasti, bahatom zloupotrebom funkcija drži našu državu i sve njene građane kao taoce svoje nakaradne politike, saopštio je Luiđ Škrelja poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Kako je naveo, osmišljenom akcijom blokade Skupštine u režiji Andrije Mandića i njegovih nalogodavaca, uz pristanak Strahinje Bulajića da bude učesnik ovog suspendovanja Ustava i Poslovnika, i maltretiranja građana, nanose se ozbiljne posljedice po ekonomsku situaciju i stabilnost Crne Gore.

“Time je neodgovornost čelnika Demokratskog fronta, koji su svih ovih godina prepoznati kao remetilački i destabilizujući faktor u Crnoj Gori, prevazišla sve do sad viđeno od strane ovog političkog saveza. I to građani treba da vide, pošto je ovo najbolji pokazatelj kako kod njih ne postoji ni zera odgovornosti”, kazao je Škrelja.

On je ocijenio kako je lako, poslanicima DF-a, koji primaju hiljade eura, a već mjesecima ne rade ništa, i ne daju drugima da rade, da se iživljavaju nad građanima koji jedva preživljavaju.

“Lako je i njihovim partijskim uhljebima, njihovoj djeci, rođacima, kumovima koje su po dubini i širini državnih firmi rasporedili. Ali svaki strukovni sindikat, udruženje proizvođača ili obični građanin treba da zna da je Demokratski front, taj koji koči institucije i onemogućava između ostalog i čitav niz paketa ekonomske pomoći koje sve odgovorne države pripremaju u ovoj krizi. Kako omogućiti građanima da prežive ovaj udar na standard, u svakoj državi je centralna tema, sem u našoj, jer Demokratski front i njegovi sateliti to onemogućavaju”, kazao je Škrelja.

On je zaključio da takvim ponašanjem, ispraznom retorikom i licemjernim komentarima, u stilu bahatih funkcionera kojima, makijavelistički, sredstvo opravdava cilj, samo pokazuju da se cijelo njihovo političko djelovanje, program, ideologija svela samo na jedno – puku destrukciju.

Izvor (naslovna fotografija):

Luiđ Škrelja

Ostavite komentar

Komentari (0)