test

SNP Demokratama: Klonite se naših časnih glasača, ne plačite i ne tužakajte se više

Standard

15/05/2022

18:24

Socijalistička narodna partija (SNP) saopštila je da s indignacijom odbacuje optužbe Demokrata na račun njihovih članova sa Žabljaka.



“Nijedna stavka koju su naveli u svom saopštenju nije tačna već predstavlja još jedan njihov pokušaj izigravanja žrtve kojim nameravaju da pokupe političke poene”, poručuju iz SNP-a.

Demokrate su, ocjenjuju u SNP-u, podijelile spiskove aktivistima iz drugih gradova, “a logistički ih potpomažu lokalni funkcioneri”.

“Dobili su zadatak da direktno idu u kuće glasača SNP. Uz to, na krajnje nekorektan način pričaju priču o SNP-u, iako znaju da se to može samo njima pripisati”, dodaju oni.

Iz SNP-a napominju da niko nije napadnut.

“Skrećemo pažnju gospodi da se klone časnih glasača i simpatizera SNP, nema potrebe. Svoju podršku tražite negdje drugo. Mi smo vas odavno pročitali. Što se tiče Šljivančanina, SNP je prvi reagovao i iskazao žaljenje zbog tog čina. Simptomatično je da je ovaj slučaj kasnije zataškan iz nepoznatih razloga. To, svakako, budi sumnju da je u pitanju još jedna od laži u svrhu podizanja rejtinga palih Demokrata”, istakli su iz te partije.

SNP tvrdi da su lokalne Demokrate u rasulu, “znaju da gube pa su krenuli u provjerenu priču da bi makar nešto sačuvali od svojih članova koji iz dana u dan prelaze u SNP”.

“Ne plačite i ne tužakajte se više. Samo fer i poštena politička borba dolaze u obzir. Ne ovako kako ste namjerili na Žabljaku a posebno vam neće proći akcije kao u Podgorici kada ste dijelili ružne letke o predsjedniku SNP-a koji su rađeni po nalogu jednog od poslanika Demokrata i jedne štamparije. Mala je ovo sredina, sve se zna i sazna. Toliko od nas”, zaključuju iz SNP-a.

Izvor (naslovna fotografija):

SNP

Ostavite komentar

Komentari (0)