test

SNP pozvale Demokrate da se vrate u zajedničku priču formiranja nove vlade

Standard

10/02/2022

14:50

Socijalistička narodna partija (SNP) pozvala je Demokratsku Crnu Goru da se vrate u zajedničku priču formiranja nove vlade od parlamentarne većine i manjinskih stranaka, te da će u suprotnom, nastaviti da ih boli činjenica da SNP, kao ozbiljna partija, ostaje nezaobilazan faktor donošenja najvažnijih odluka u korist i za dobro građana Crne Gore.

Iz te partije ističu da su vjerovali da će lavine “neosnovanih optužbi, neistina i izmišljotina na račun naše partije dosaditi i samim Demokratama, te da je dovoljno to što su se o svom jadu zabavili kako da objasne pristalicama da su za nepunih godinu dana prošli put od sjaja do očaja”

“Zaboravili su izgleda pojedini mladi “demokratski momci” da politika nije golo sijanje magle i izlizanih političkih floskula. Kazna ih polako, ali sigurno stiže. Nije ni čudo kad im lider ni dan danas ne smije da kaže kojim jezikom govori ili u koju Crkvu ide. Jedina svetinja su im bile udobne fotelje, sa kojima nikako u miru da se pozdrave i rastave”, navodi se u njihovom saopštenju.

Prema njivoim riječima, nevjerovatno je da im još uvijek smeta to što se SNP zalaže za unutardržavno pomirenje uz činjenicu “da su oni sami isključivi krivci što su isključili sebe iz svih razgovora”, donošenja bilo kakvih zajedničkih odluka ili rješenja.

“Ono što je tragičnije jeste da i same Demokrate vrlo dobro znaju da SNP nije, niti će ikada ući u vladu sa DPS-om. Mi smo svoj stav i odnos prema njima dokazali, i najviše zahvaljujući nama oni predstavljaju političku prošlost. Možda nije kasno za Demokrate”, saopštili su iz SNP-a.

Ostavite komentar

Komentari (0)