test

SNP Šavnik: Ukoliko se nastavi ovakvo “evropejstvo” Jakića, pitanje da li će do sljedećih lokalnih izbora biti opštine

Standard

24/11/2022

20:49

Evropske vrijednosti koje zastupa aktuelno rukovodstvo opštine Šavnik na čelu sa predsjednikom Jugoslavom Jakićem su očito organizovana promjena prebivališta stanovnika drugih opština izvršenjem krivičnih djela, izborni inženjering i napadi članove biračkog odbora od strane istih tih pojedinaca dovedenih iz drugih opština, saopšteno je iz opštinskog odbora SNP Šavnik.

Kako su naveli, evropska vrijednost je vjerovatno i organizovani prevoz naouružanih birača iz drugih opština.

“Primitivizam bez presedana je dovođenje pojedinica iz kriminalnog miljea i omogućivanje istima da glasaju, napadaju biračke odbore i demoliraju biračka mjesta”, kazali su iz OO SNP Šavnik.

Ocjenjuju da, evropska vrijednost koju predsjednik Jakić nastoji da donese Šavniku predstavlja potpuno urušavanje finansijske održivosti opštine nezakonitim i neracionalnim trošenjem sredstava.

“Aktuelno rukovodstvo lokalne samouprave je kompletna sredstva koja je Vlada uplatila za izgradnju seoskih vodovoda utrošilo za predizborno krečenje privatnih stambenih objekata i druge usluge svojim pristalicama, ostavivši seoska domaćinstva bez osnovnog resursa za život i lišivši ih nade da će se konačno riješiti pitanje vodosnabdijevanja”, dodaju uu saopštenju.

Sve su to, ocjenjuju, vrijednosti koje ovoj opštini donosi korumpirana lokalna samouorava oličena u aktuelnom predsjedniku opštine.

“Ukoliko se nastavi ovakvo “evropejstvo” našeg predsjednika i njegovih poslušnika pitanje je da li će do sljedećih lokalnih izbora biti i same opštine”, zaključuu iz SNP-a.

Izvor (naslovna fotografija):

Šavnik

Ostavite komentar

Komentari (0)