STANDARD “ČIKA” PREMIJERA: Koliko Krivokapić drži riječ?

Sedmi je dan otkako se premijer Zdravko Krivokapić obratio na konferenciji za medije i saopštio da će najkasnije u roku od sedam dana uraditi analizu svih događaja vezanih za 4. i 5. septembar na Cetinju, te otkriti imena pojedinaca iz sistema bezbjednosti, koji prema njegovim riječima, nijesu shvatili ozbiljnost situacije.
STANDARD “ČIKA” PREMIJERA: Koliko Krivokapić drži riječ?

Zdravko Krivokapić

Odgovarajući na pitanja novinara, ko su pojedinci o kojima govori u tom kontekstu, te da li je istina da će pokrenuti smjene ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina, premijer Krivokapić uporno je isticao da ćemo sve to saznati najkasnije za sedam dana.

”Kao što sam rekao jedan dan je prošao, na osnovu jednog dana ne možete da imate sve analize. Da se ne bi bavili pretpostavkama te analize će biti urađene u sljedećih sedam dana i vjerujte niko neće biti pošteđen”, kazao je Krivokapić novinarima.

Zatim je isto kazao i na dodatno pitanje da saopšti imena.

”Ja sam vam rekao da će biti utvrđeno u roku od sedam dana. Vi me stalno čikate sa time da kažem imena, imena će biti saopštena za sedam dana. Najkasnije za sedam dana”, rekao je on.

Da li će se premijer danas, kada mu ističe rok koji je sam postavio, obratiti ponovo javnosti sa obećanim informacijama, ostaje da vidimo.

Možda bismo i saznali imena pojedinaca koji su se za premijerov pojam pokazali ”neodgovornim” do momenta dok patrijarh SPC Porfirije nije krenuo pješke ka Cetinju, ali, “sedmi je dan odmor Gospodu…

Odmah nakon “senzacionalne” konferencije za novinare premijera Krivokapića na kojoj je, ponešen “pobjedom”, saopštio da će “odgovorni za propuste” biti sankcionisani, javio se i drugi čovjek Vlade Dritan Abazović i rekao da ministra Sekulovića i direktora UP Brđanina neće dati po cijenu pada Vlade.

Uslijedio je i sastanak Krivokapića sa ambasadorima gdje mu je sugerisano da ne žuri sa smjenama, tako da je Premijer povukao ručnu. Povukao je ručnu i Abazović i “umirio” građane porukom da Vlada neće pasti.

Sva je prilika da je Krivokapić ozbiljno shvatio upozorenja i da će se “kola slomiti” na dva pilota koja su odbila da voze sveštenike Crkve Srbije, policajca koji je nespretno rekao “bolje mi njih, nego oni nas” i par policajaca zbog nekih sitnih propusta u “Belvederskoj noći”.

×

Preuzmite našu aplikaciju


1 komentara


Mačji-seks

Duže traje februarski mačji sex no riječ ovog g…… Đoko Orlandić

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Krivokapić: Imao sam informacije da se sprema državni udar

Brajović: Mi smo spašavali živote; Krivokapić: Vi ste gledali gdje će ko koga da smjesti, ne u bolničke krevete, već na pozicije

Krivokapić: Nešto se čudno dešava u slučaju Marovića, Vlada drugi put šalje zamolnicu i nema nikakvog odgovora

Nikšić: Izbornu listu mora podržati najmanje 468 birača

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Suzbijanje naroda i druge priče

Jako nevrijeme pogodilo primojre: Padao grad veličine oraha, slomljena stakla na autima…(FOTO, VIDEO)

(VIDEO) Osnovci ispred OŠ Dragiša Ivanović sa podignuta tri prsta pjevaju himnu crvenih beretki

Abazović: Potrebno prvo izabrati Tužilački savjet, pa sve ostalo