Stanić: Tužilaštvo da ispita po kom osnovu Krivokapićeva ćerka pregovara u ime države o budućnosti Bolnice Meljine

Potpuna privatizacija javne funkcije od strane odlazećeg premijera Zdravka Krivokapića, namještanje poslova u raznim oblastima, imenovanje sebi bliskih osoba, kumova i srodnika na funkcionerska mjesta moraju biti predmet istraga Tužilaštva, koje pozivamo da hitno ispita i utvrdi po kom osnovu Jelena Šmigić pregovara u ime države Crne Gore o budućnosti Bolnice Meljine, poručio je šef Medijskog tima i član Predsjedništva Socijaldemokratske partije Mirko Stanić.
Stanić: Tužilaštvo da ispita po kom osnovu Krivokapićeva ćerka pregovara u ime države o budućnosti Bolnice Meljine

Mirko Stanić

Zdravko Krivokapić je cijelu Vladu, ali i državu shvatio kao privatno preduzeće, u kojem će se krupni državni poslovi završavati u krugu porodice. Posljedni u nizu skandala vezan je za rješavanje problema u Bolnici Meljine, za koje je, prema riječima vlasnika premijer Krivokapić “ovlastio ćerku Jelenu, jer je ekspert u toj oblasti” – ocijenio je on.

Stanić je kazao da je nužno i uključivanje Agencije za sprječavanje korupcije, koja u okviru svojih nadležnosti mora ispitati sve elemente ovih pregovora i pokrenuti postupak protiv premijera Krivokapića i članova njegove porodice, čija se imovina značajno uvećala u proteklom periodu.

Krivokapić će infantilna objašnjenja o porijeklu stotina hiljada eura, skupocjenih vila koje grade članovi familije, i džipova od 100.000 eura ubrzo umjesto na press konferencijama morati davati u odgovarajućim državnim institucijama – poručio je on.

Stanić je kazao da značaj koji Bolnica Meljine ima za Herceg Novi, Boku i Crnu Goru, kao i sudbina desetina radnika zaslužuju ozbiljan i sistemski pristup državnih organa, kako bi se pokušalo naći optimalno rješenje za tu zdravstvenu instituciju, a ne “porodično mešatarenje nesposobnog premijera”.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Terzić Stanić: Nakon renoviranja laboratorije u KCCG kvalitetnija zdravstvena zaštita

Brajović: Mi smo spašavali živote; Krivokapić: Vi ste gledali gdje će ko koga da smjesti, ne u bolničke krevete, već na pozicije

Krivokapić: Ko želi manjinsku vladu saučesnik je prethodnog režima, Eraković: Izgubili ste kontrolu nad epidemijom, pored vakcina imate gori rezultat od nas

KONJEVIĆ: Treba li da prepričavam da ste donosili cvijeće našoj bivšoj predsjednici, ne može premijer da bude šarlatan – KRIVOKAPIĆ: Nije čudo što završavamo po bolnicama

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Emina Jahović ogorčena zbog velike nepravde: Najteže mi je što ne mogu djecu da zaštitim

Grupa Nikšićana podržala Rusiju: “Vladimire, nadamo se da ćeš nam i Kosovo vratiti”

Olena supruga VLADIMIRA ZELENSKOG je više od PRVE DAME (FOTO)

Udes na Zabjelu