test

Sulejman Dešić na čelu plavskog SDP-a: „Okupio nas je zajednički cilj“

Standard

17/09/2022

15:42

Sinoć je u Centru za kulturu ''Husein Bašić'' u Plavu održana Konvencija OO SDP Plav, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Za predsjednika je izabran Sulejman Dešić, dok su potpredsjednici Rijad Markišić, Adnan Šabović i Muhamed Reković, a za sekretara je izabran Emir Feratović.

Sastanku su prisustvovali predsjednik SDP CG Raško Konjević,poslanica Draginja Vuksanović-Stanković, potpredsjednik SDP-a Bojan Zeković i Džavid Šabović, koji je izabran za počasnog predsjednika OO SDP Plav.

Oni se ovom prilikom obratili prisutnima i poželjeli uspješnu konvenciju, a novoizabranom rukovodstvu pružili punu podršku za sve buduće aktivnosti.

Obraćajaući se prisutnima, novoizabrani predsjednik Sulejman Dešić je istakao da je SDP Plav, iako u opoziciji, u proteklom periodu aktivno učestvovao u donošenju svih onih korisnih i mudrih odluka, možda i više nego neki koji su činili vlast.

„Time smo danas stekli povjerenje kao dobre kolege i da nas svi vide kao buduće saradnike i potecijalne partnere u novoj izvršnoj vlasti. Mi kao takvi možemo pošteno i sa svima da razgovaramo, imamo sve kadrovske potencijale, znanje, stručnost i iskustvo koje će nam pomoći da u narednom periodu zajedno sa svima vama vratimo SDP-u mjesto koje mu i pripada, a to je na vrhu plavske političke scene“, rekao je Dešić.

On je naveo da će planirane aktivnosti OO SDP Plav biti usmjerene na rješavanje realnih problema građanki i građana Plava i neće se zasnivati na temama vjere, nacije i ranijih političkih i drugih pripadnosti.

“Nas je ovdje danas okupio jedan zajednički cilj za koji ne treba da žalimo ni svoju energiju, čast, mladost, iskustvo i da smo radosni i ujedinjeni oko toga cilja, a to je naš Plav, naglasio je Dešić.

Zbog toga će, rekao je on, budući program biti posvećen rješavanju problema svih segmenata šire zajednice, a koji se tiču privrede i zapošljavanja, poljoprivrede i ruralnog razvoja, turizma, lokalne poreske i socijalne politike, reforme lokalne samouprave, obrazovanja, infrastrukture, kulture, ekologije i sporta, kao i rješavanje svih pitanja od važnosti za bolji život naših građana.

“Građani žele kvalitetniji i ljepši život, mlade i dokazane ljude,izbore bez nepotrebnih tenzija i bez upliva bilo koga sa strane jer o Plavu treba da odlučuju građani ovog grada, poručio je Dešić, i napomenuo da će sve te ciljeve biti moguće realizovati uz podršku, znanje i iskustvo rukovodstva SDP Crne Gore, kao i svih ovih godina do sad. 

“Mi uopšte ne sumnjamo da zajedno možemo ostvariti dobre rezultate jer je SDP Crne Gore i u ovom proteklom periodu prepunom novih izazova bila istrajna i dosljedna u zaštiti interesa svih građanki i građana Crne Gore kao i same države Crne Gore. U to ime, novo rukovodstvo pruža ruku Plavu, Crnoj Gori i svima koji sa nama dijele iste ili slične vrijednosti za neke nove početke i ljepšu budućnost našeg grada i svih naših građana, poručio je novi predsjednik OO SDP Plav Sulejman Dešić.

Članove novogOO SDP Plav čine: Bašić Bećo; Redžematović Dzafer; Palavrtić Safet; Cecunjanin Skender; Kandić Šefkija; Cecunjanin Sejdo; Ciriković Ruždija; Šahman Fikreta; Dešić Ramadan; Čelić Aver; Drešković Ganija; Redžematović Muzafer; Feratović Džemal; Ferović Adis; Gutić Hilda; Ciriković Anel; Hadžialjević Dino; Kojić Kenan; Šabović Mirela; Lješnjanin Faruk; Markišić Rijad; Markišić Jasmin; Đešević Safet; Markišić Ermin; Muminović Mersim; Musić Alen; Musić Orhan; Musić Enes; Neković Denis; Pupović Mirsad; Šarkinović Nedžad; Radenović Saša; Radončić Mirza; Canović Amel; Redžematović Kemal; Kabašić Enis; Šabović Adnan; Redžepagić Alem; Šabović Elvis; Šabović Senad; Tošić Enis; Zilkić Belmin; Cecunjanin Selma; Šabović Faruk; Šabović Sulejman; Cecunjanin Jasmin; Kolašinac Amel; Kučević Orhan; Markišić Rahman; Huseinović Naser Dešić Sulejman; Šabović Mirza; Reković Muhamed; Markišić Medo; Hadžimušović Izet; Kolašinac Aida; Drešković Enes; Redžematović Alija; Feratović Emir i Jadadić Edin.

Ostavite komentar

Komentari (0)