URA: Nakon današnjeg teksta jasno za čije interese radi novoosnovani kvaziportal

''Nakon današnjeg teksta kojim se ponovo crta meta na čelo predsjedniku Građanskog pokreta URA i premijeru Crne Gore više je nego jasno za čije interese radi novoosnovani kvaziportal na čije smo zlonamjerne i opasne tekstove ranije reagovali'', istakli su iz Građanskog pokreta URA.
URA: Nakon današnjeg teksta jasno za čije interese radi novoosnovani kvaziportal

Foto: GP URA

Iz URE navode da je očigledno da “neko” preko kvaziportala na sve načine pokušava da se opire vladavini prava i da se sa tim ciljem stvara narativ dobro poznat ružnoj balkanskoj prošlosti.


,,Takođe, na djelu je očigledan pritisak na VDT i SDT koji dolazi nakon procesuiranja desetina lica koje se sumnjiče za stvaranje organizovanih kriminalnih grupa u strahu od daljeg sprovođenja pravde i s ciljem zaustavljanja države na putu evropskih integracija”, naglašavaju iz Građanskog pokreta URA.


Iz URE konstatuju da začuđuje izostanak reakcije šire društvene zajednice na sve učestaliji pritisak određene medijske grupacije povezane sa kriminalno-biznismenskim strukturama na pravosudne organe uoči važnih odluka, poput određivanja pritvora za lica koja se sumnjiče za stvaranje kriminalne organizacije koja je počinila ozbiljna krivična djela.


 ,,Permanentno crtanje mete premijeru Abazović samo je dio ekstremističke medijske hajke koja se duži vremenski period sprovodi protiv njega, sa ciljem političke i lične diskreditacije i omalovažavanja. Podsjećamo sa smo sličnoj situaciji svjedočili u aprilu 2021. godine kada je izvedena velika akcija hapšenja vođa i visokokotiranih članova Kavačkog klana. Zašto sve ovo dolazi nakon niza akcija hapšenja optuženih za najteža krivična djela, ostavljamo građanima da sami prosude”, zaključuju iz pokreta URA.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


Vbnk

Pred izbore 2020. g pojavio se portal Udar za koji nijesmo znali čiji je a koji je odmah po izborima nestao .Objavio je da Dritan radi za BIA i da mu je kodno ime Šok. Pokazalo se da je tačno.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

IZVJEŠTAJ ZA 2021. GODINU: Povećan broj prijavljenih za visoku korupciju, 10.742 krivične prijave, SDT optužilo 153 lica

Krivični zakonik ne poznaje nedozvoljenu trgovinu oružjem

Za koga menadžment pakuje deset odsto akcija EPCG

Laketić novi predsjednik mojkovačke URE: Dokazujemo da Crna Gora nije besudna zemlja

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Sarajliji lopov opljačkao stan, on mu poručio: Ne mogu ti oprostiti što si ušao u obući

Porfirije sletio u policijski kamp helikopterom MUP-a Srbije, iz Vile Gorica otišao u Dajbabe

Konjević: Očekujem da će biti izglasano nepovjerenje Vladi, ako Vlada ne bude oborena povlačim se sa mjesta potpredsjednika

Stav: Lice izdaje