URA: Oni koji žive u svijetu guslarskih pripjeva nemaju dodirnih tačaka sa realnošću

Savremena Crna Gora je građansko, multikulturalno, multikonfesionalno i evropsko društvo u kojem nema mjesta mržnji, podjelama i prostora za retrogradne politike, poručili su iz GP URA.
URA: Oni koji žive u svijetu guslarskih pripjeva nemaju dodirnih tačaka sa realnošću

Ilustracija

Ona su reagovali na skandalozni snimak na kojem predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević proslavlja pravoslavnu Novu godinu uz stihove “kukaju Turci, leleču Bule”.

Navode da oni koji žive u svijetu guslarskih pripjeva i to koriste kao relevantnu temu za javno polemisanje (posebno ako je riječ o javnim funkcionerima) nemaju dodirnih tačaka sa realnošću niti imaju bilo kakvo rješenje za savremeni trenutak.

“Takvi politički akteri su odavno društvu poznati kao anahroni, bezidejni i djelovi istog problema. Na svu sreću njihove politike nikada neće biti opšte prihvaćene, a javno polemisanje o ovakvim temama smiješne za aktuelni trenutak u kojem živimo”, zaključili su.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Ovo su kadrovska rješenja sa sjednice Vlade

Ovo su kadrovska rješenja Vlade u tehničkom mandatu

Ovo su nova kadrovska rješenja Vlade u tehničkom mandatu

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Medojević: U Spajićevoj vili u Kotoru dogovarano miniranje Lekićeve Vlade i nova duvanska koalicija

Adžić: Više osoba privedeno zbog nelegalne eksploatacije šljunka, razmišljamo o angažovanju Vojske

Martinović: Hapšenje vlasnika Tehnoputa nema utemeljenje u zakonu

DPS Nikšić Kovačeviću: Dok god je nas nijedan narod u građanskoj Crnoj Gori neće lelekati niti će bilo čije majke, šćeri i sestre kukati