Vuksanović Stanković: Car je go;Abazović : Imaju li Raško i Ranko odijela?

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković je kazala da ne zna zašto se ovoliko govori i raspravlja kad je jasno da je Abazović završio, da je 'car go'.
Vuksanović Stanković: Car je go;Abazović : Imaju li Raško i Ranko odijela?

“Pogledajte ga molim vas građani CG. Sva sublimacija politike vlade Dritana Abazovića je – car je go”, kazala je Vuksanović Stanković.

“Imaju li Raško i Ranko odijela?”, pitao je Abazović.

“Zapitajte se malo i za svoju okolinu blisku. Ima li ih u ovoj priči od danas. Lako je što je ovaj car go, on nije ni imao priliku da stavi nešto na sebe ali one bunde što ste dobili, i što ste pokrili ono što je na nezakonit način uzeto od građana CG, govorim u političkom smislu, mada nijeste ni vi cvećka kad je to u pitanju. Nudizam na svaku stranu”, kazao je Abazović.

Vuksanović Stanković kaže da je Abazović prevario Zdravka Krivokapića, kolege iz DF-a, kolege iz stranke, birače URE, i ono što je najgore prevario je kaže sebe.

“Za vas je politička karijera završena. Možete da pecate ribu na Bojani. Vama je potrebno da se smirite. Ali se sigurno više politikom nikada više neće baviti”, poručila mu je poslanica Vuksanović Stanković.

.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


JovoZ

Imaju za koji metar više štofa od Abazovića,

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

ABAZOVIĆ o Belvederu: Neodgovorni pojedinci željeli da se zapali Crna Gora, nije im uspjelo; Temeljni ugovoru sa SPC će biti javan

Vuksanović Stanković: Nanijeli ste istorijsku štetu državi, Abazović: Moj govor je bio univerzalan, hajka dignuta zbog izbora u BiH

Vuksanović-Stanković: O OB iznijeto dovoljno argumenata koje Abazović ne želi da čuje, ili neće da prepozna

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Ruski ratni brodovi ušli u Jadransko more, htjeli da blokiraju američki nosač aviona

Medojević: DF će pokušati da sa Demokratama i Urom sastavi tehničku vladu

U Zagrebu je pao ‘balkanski Al Capone‘

Blažić za STANDARD nakon pada Vlade: Partijski interesi i opoziciona partitokratija ne prezaju od ustavno pravnog nasilja