test

Za Budućnost Zete: Lokalnu vlast formiraćemo sa SNP-om, bez Demokrata

Standard

22/11/2022

18:37

Iz Pokreta za budućnost Zete saopštili su da su pozvali kolege iz Demokrata i SNP-a da razgovaraju i zajednički podijele odgovornost vođenja vlasti u toj Opštini.

“Iako skoro apsolutni pobjednici izbora pozvali smo kolege iz Demokrata i SNP-a da razgovaramo i zajednički podijelimo odgovornost vođenja vlasti i same izgradnje i to one najteže od samih temelja, koji su još uz to debelo potkopani funkcionisanjem DPS vlasti u decenijskom protoku vremena, samostalne Opštine Zete”, kazali su iz tog pokreta.

Kako su naveli, SNP je, bez ikakvih uslovljavanja odmah pristao da bude dio široke koalicije, dok su Demokrate su imale precizne i detaljne uslove i raspored pozicija koje su namjerili a koji po njihovom skromnom mišljenju daleko pravazilaze respektabilan izborni rezultat Demokrata.

“Na korektan odnos u podjeli tereta, obaveza i odgovornosti u vođenju buduće Opštine Zete koju su dobili od Demokratskog Fronta, Demokrate nijesu htjeli da pristanu”, navodi se u saopštenju.

Stoga će lokalna vlast, zaključuju, biti formirana bez te političke grupacije koja će kako su naveli, biti dobrodošla, ako u nekom narednom periodu odluče dati svoj mjerljiv i opipljiv doprinos funkcionisanju Opštine Zeta.

“Do tada im želimo svako dobro i uspjeh u daljem radu”, zaključuju u saopštenju.

Izvor (naslovna fotografija):

Zeta, Golubovci.me

Ostavite komentar

Komentari (0)