test

Za jedan dan više od 10.000 potpisa podrške Pokretu „Svi za naš GRAD“

Standard

13/09/2022

17:08

Za jedan dan od objave nastupa na predstojećim lokalnim izborima Pokreta 'Svi za naš GRAD' – dr Ivan Vuković, podrška je stigla od 10.000 građana.

U tom Pokretu kažu da su građani potpisom podrške ukazali povjerenje pred predstojeće lokalne izbore koji će se održati u Podgorici.

”Ovakva podrška nedvosmislen je pokazatelj želje građana glavnog grada da se i u naredne četiri godine nastavi sa promjenama koje su značajno poboljšale kvalitet života u Podgorici i da građani cijene rezultate razvojne politike koju personifikuje nosilac liste, dr Ivan Vuković”, saopšteno je iz Pokreta.

Građani koji žele da daju podršku  Pokretu „Svi za naš GRAD“ – dr Ivan Vuković, ili da se informišu o detaljima u vezi sa nastupom na predstojećim izborima, mogu posjetiti štandove na Trgu nezavisnosti, Njegoševom parku, Siti kvartu, Rimskom trgu, Starom aerodromu, Trgu Bećir bega Osmanagića, kod TC Palada, u ulicama Meše Selimovića, Vasa Raičkovića i kod novog parka na Zabjelu.

”Svi koji vole naš grad i žele da daju svoj doprinos da Podgorica bude još bolje mjesto za život, pozvani su da nam se pridruže u narednim danima”, poručuju u tom Pokretu.

Izvor (naslovna fotografija):

Pokret “Svi za naš grad”

Ostavite komentar

Komentari (0)