test

ZBŠN: Lazovića pretukli Jakićevi batinaši iz Nikšića

Standard

06/11/2022

13:24

Batinaši Demokratske partije socijalista iz Nikšića, uz koordinaciju predsjednika Opštine Šavnik Jugoslava Jakića, nasilno pokušavaju da spriječe promjenu vlasti u našem gradu, saopšteno je iz koalicije

Naime, četvorica Jakićevih siledžija su mučki i bez povoda fizički napali našeg člana biračkog odbora Radula Lazovića i divljački polomili kutije i inventar na biračkom mjestu Kruševice. To su uradili iz panike i bijesa jer oni koje su prepisali u Šavnik za potrebe izbora su počeli da odustaju od namjere da nelegalno utiču na budućnost ove opštine – navode iz ZBŠN.

Pozvali su nadležne da zaštite njihove članovi biračkih odbora “koji nisu napravili ni najmanji incident od 23. oktobra do danas”.

Odbrana Šavnika od kriminalnih hordi DPS i dalje traje. Mafijaške strukture i prepisani stanovnici drugih opština od 23. oktobra žele spriječiti da se demokratska volja građana Šavnika jasno i slobodno iskaže u korist koalicije “Za budućnost Šavnika”. Poručujemo da će Šavničani znati da odbrane svoju izbornu volju, ali i da se zaštite, ukoliko bude novih pokušaja napada na naše članove biračkih odbora i naše aktiviste – navodi se u saopštenju koalicije okupljene oko Demokratskog fronta.

Izvor (naslovna fotografija):

RTNK

Ostavite komentar

Komentari (1)

cikotickadjeku,

06 Nov. at 13:42

mislim da nije dovoljno dobijo sto zasluzuje svaki izdajnik i drzavni neprijatelj, nece mu mjesta biti u CG