test

Zirojević: Brat Abaz u panici jer zna da neće ni u opoziciju, nego pravac u UIKS

Standard

07/10/2022

17:56

Brat Abaz, u strahu od pravde, smijenio je danas, na elektronskoj sjednici Vlade, direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, Sava Kenteru, ocijenio je portparol Socijaldemokrata (SDCG) Nikola Zirojević.

Čovjeka koji je, kako navodi, prije samo nekoliko dana, sproveo uspješnu akciju koja je raskrinkala kriminal u samom vrhu Vlade.

“Dotakao je Kentera i najbliže saradnike izdajnika Abazovića, pa je tako “ruka pravde” dohvatila nekadašnjeg obijača trafika i otuđivača akumulatora i bicikala, kojega je policijski dosije iz mladosti delegirao za najviše pozicije u Abazovićevoj Vladi. Bio je Milošević prvo državni sekretar, i to ne NEKI, nego ni manje više nego MUP-a. Funkciju je koristio za sve, osim da radi posao za koji je bio plaćen. Blinkerima na službenom vozilu je šarmirao žene, a povjerljive informacije koristio za podršku kriminalu i švercu”, napisao je Zirojević na Twitter-u.

Nije Rade mogao djelovati sam, bez znanja i amina njegovih šefova, Filipa Adžića i Dritana Abazovića.

“Upravo zato je škaljarski brat Abaz u panici – jer zna da je kraj blizu i da po svoj prilici neće ni u opoziciju, nego pravac u ZIKS. Zaboljela je ovog izdajnika i akcija raskrinkavanja ruskih agenata koji su, osokoljeni njegovom podrškom, vršljali po Crnoj Gori. Još tada je Kentera, izdajniku Abazoviću i njegovoj ekipi, postao trn u oku. Ovo za cigare je samo bila kap koja je prelila čašu. Dajući Savu Kenteri punu podršku, uvjeren da će ga nova, evropska većina što skorije vratiti na funkciju zbog rezultata koje je postigao, odlazećeg premijera pozdravljam njegovim riječima – i ti si na spisku”, dodao je funkcioner SD-a.

Tu je pravda, kaže on,  “stiže i bježanja nema”.

“Da nikad više takvi kao ti, do guše u kriminalu, ne upiru prstom u ovakve kao što smo mi, čisti i bez mrlje, spočitavajući nam kriminal”, poručio je Zirojević.

Izvor (naslovna fotografija):

Nikola Zirojević

Ostavite komentar

Komentari (0)