Kompanija One predstavila nove servise

Od danas korisnici kompanije One mogu da osvoje neku od vrijednih nagrada kroz digitalnu One grebalicu, imaju mogućnost da osiguraju svoje mobilne telefone, kao i da potraže pomoć od operatora putem unaprijeđenog webchat servisa.
Kompanija One predstavila nove servise

„U fokusu naše strategije je korisnik, a cilj novog brenda je da donese ne samo veću vrijednost i poboljšana rješenja, već da sa novom energijom korisnicima pružimo najbolje iskustvo u svakom pogledu. Svjesni smo da samo ako pažljivo slušamo naše korisnike, možemo razumjeti njihove potrebe, a samim tim se kao kompanija razvijati i postajati bolji,“ kazala je Ana Mihailović, menadžerka za segment fizičkih lica u kompaniji One, prilikom predstavljanja novih servisa.

Mihailović je pojasnila da korisnici od mobilnog operatora zahtijevaju stabilnu i pouzdanu mrežu, dobre tarifne pakete, sjajnu ponudu uređaja i efikasnu korisničku podršku.

„Kompanija One je spremna da ispuni ta očekivanja. Obećavamo odličnu pokrivenost, stabilan i brz internet, kao i korisnički servis koji je zaista tu da pomogne,” poručila je Mihailović.

Ogrebi One poklon

Kompanija One je za svoje pripejd i biznis korisnike pripremila digitalnu igru One grebalicu u kojoj mogu da osvoje vrijedne nagrade, i koja traje do 15. maja.

“Od danas svi pripejd, postpejd kao i biznis korisnici koji su sami odgovorni za placanje kompanije One imaju priliku da jednom dnevno učestvuju u grebalici. Jedini uslov je da imaju instaliranu Moj One aplikaciju. Klikom na baner grebalice u Moj One aplikaciji korisniku se otvara novi prozor preko cijelog ekrana i grebanjem tog ekrana korisnici imaju mogucnost da svaki dan osvoji telefon, Samsung smart watch, bluetooth zvučnik i slušalice, a možda čak i iPhone 13!“ kazao je Matija Matijević, specijalista za segment fizičkih lica u kompaniji One.

Matijević je pozvao sve korisnike da da skinu Moj One aplikaciju, sjajno se zabave i ogrebu neku od vrijednih nagrada!

Jedan minut do podrške

Pored vrijednih poklona koje je kompanija One spremila za svoje korisnike, lansiran je i unaprijeđeni webchat servis, koji će korisnicima olakšati komunikaciju operatorom.

“Svaki korisnik koji kontaktira naše agente putem webchat-a na našem sajtu, dobiće odgovor za manje od jednog minuta. Veoma smo ponosni na ovaj dio One priče, jer smatramo da je danas korisnicima važno da znaju da lako i brzo mogu da dođu do podrške i riješe bilo koji potencijalni problem ili nedoumicu,” kazala je Zorica Šorgić, ekspretkinja za digitalne komunikacije u kompaniji One.

Šorgić je kazala i da se novi narativ kompanije oslanja samo na ona obećanja koja mogu da ispune.

„Fokusirani smo na usluge, proizvode i servise koji su srž našeg poslovanja, dok istovremeno vrlo jasno komuniciramo i sve ono što ne obećavamo, a što se veoma često nalazi u komunikaciji telko operatora. Vjerujemo da će i naši korisnici, sadašnji i budući, prepoznati važnost ovakvog direktnog i prijateljskog pristupa,” kazala je Šorgić.

Osiguranje mobilnih telefona

Kao još jedan dokaz strategije u kojoj je briga o korisniku na prvom mjestu kompanija One u saradnji sa Lovćem osiguranjem, nudi svim postpejd korisnicima osiguranje mobilnih telefona.

„U ponudi su dva paketa osiguranja i to Standard koji pokriva slučajna oštećenja i zlonamjernu štetu od strane trećih lica i Premium koji dodatno pokriva i većinu slučajeva krađe i obezbjeđuje produženu garanciju,“ kazala je Vladana Radoš ekspertkinja za segment fizičkih lica u kompaniji One.

Ona je objasnila da se polisa plaća kroz mjesečni račun te da je iznos polise definisan cijenom telefona kao i da korisnik uvijek može da prati svoje troškove.

“Praksa pokazuje da je svaki drugi korisnik mobilnog telefona imao polomljen ekran ili veće fizičko oštećenje u prvoj godini upotrebe uređaja, a svakom petom vlasniku je mobilni telefon bio ukraden, pa osiguranje uređaja predstavlja realnu potrebu korisnika, koju smo mi u kompaniji One prepoznali i u skladu sa tim ponudili rješenje,” zaključila je Radoš.

Brend One lansiran je 1. marta i tada je najavljeno da će korisnici još više biti u fokusu aktivnosti kompanije.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

IZVJEŠTAJ ZA 2021. GODINU: Povećan broj prijavljenih za visoku korupciju, 10.742 krivične prijave, SDT optužilo 153 lica

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

MITRIĆ ZA STANDARD: Odluka o raspuštanju Skuštine je legalna, zakonita i ustavna

Đukanović na konferenciji za novinare o raspisivanju prijevremenih parlamentarnih izbora

Belivuk sumnjao da Džoni sa Vračara hoće da ga ubije: “Zvicer je sve ispeglao”

Abazović: Istorijska akcija hapšenja, vrijednost kokaina preko 100 miliona eura; Šuković: Među uhapšenima ima visoko pozicioniranih službenika UP