Bojana Popović: Narušeno je povjerenje između Milene i mene, a to je osnovna stvar u sportu

Selektorka ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Bojana Popović rekla je da je isključivo njena odluka da u nacionalni tim ne zove Milenu Raičević.
Bojana Popović: Narušeno je povjerenje između Milene i mene, a to je osnovna stvar u sportu

Bojana Popović

Iskusne rukometašice nema na spisku za Evropsko prvenstvo, nakon što je nedavno suspendovana od strane Budućnost Bemaxa jer je tužila klub.

“Ja sam selektor i neko ko sastavlja spisak razmišljajući šta je u određenom momentu najbolje za reprezentaciju. Na spisku su djevojke u koje najviše vjerujem, a povjerenje je osnovna stvar u sportu. Nemam ništa protiv Milene, mislim da je moja odluka profesionalna i u ovom trenutku smatram da ove djevojke mogu da odigraju bolje jer je povjerenje mnogo veće. To povjerenje se izgubilo u posljednjih mjesec zbog svega što se dešavalo”, rekla je Popovićeva na današnjem brifingu.

Kako istiće, Milena nije “izbačena iz reprezentacije”.

“Milena je dala mnogo reprezentaciji, to niko ne poriče, niti kaže da je ona izbačena iz selekcije. Samo smatram da je u ovom momentu saradnja zbog nepovjerenja koje je nastalo nemoguća. Bolje da budem iskrena i da to na vrijeme uradim. Ovo je moja odluka i moja odgovornost. Nismo se čule”, zaključila je selektorka.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


dragan p nk

reprezentacija crne gore je reprezentacija svih nas građana koji volimo crnu goru i smatramo je jedinom svojom državom,,,dakle mislim na građane koji imaju samo crnogorsko državljanstvo.bojana petrović popović ne spada u te građane jer ima više državljanstava.samim tim činom ona potcjenjuje nas crnogorske državljane i od nas želi da napravi budale.jednostavno je zloupotrijebila mjesto selektorke i pretvorila reprezentaciju u svoj lični posjed,,,drugim riječima nam je otela reprezentaciju.što nas briga u koga ona ima povjerenje a u koga nema.ona prije svega nema ništa crnogorsko u svojim genima i u svome ponašanju jer bi morala da zna da se mi crnogorci i crnogorke ne odričemo tako lako svojih legendi.to može da uradi samo primitivka koja misli da je mnogo važna i bitna.

Odgovori

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Crnogorska ekonomija stagnira

Đenero: Suverenisti pokazali da znaju igrati u lošim uslovima, uspjeh je ogranič...

Makedonski ministar: Vanjinu otmicu organizovao je njen otac

Zabjelo: U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena jedna osoba