test

Cimbaljević: Daćemo sve od sebe u Poljskoj

Standard

05/07/2022

22:47

Muška mlađa seniorska odbojkaška reprezentacija privodi kraju pripreme za nastup na Evropskom prvenstvu. Izabranici Balše Radulovića će do kraja nedjelje trenirati u Kolašinu, a onda putuju na šampionat Evrope u Poljskoj…

“Trenutno se nalazimo na pripremama u Kolašinu, nakon nedjelju dana odrađenih u Nikšiću koja je prošla malo teže, ali je bilo dobro, radimo punom parom. Očekujemo da damo sve od sebe na Evropskom prvenstvu”, kazao je Vukašin Cimbaljević, primač servisa mlade selekcije.

U drugom dijelu priprema, naši mladi odbojkaši rade na taktici i uigravanju.

“Nakon prve nedjelje priprema koju smo proveli u Nikšiću, gdje smo malo veći fokus stavili na aerobni dio i podizanje fizičke spreme uz rad na tehnici, od nedjelje smo u Kolašinu gdje imamo fenomenalne uslove. Momci odlično rade, polako brusimo formu za samo EP i iz dana u dan to izgleda sve bolje i bolje. Vjerujem da ćemo iskoristiti ovaj period pred odlazak za Poljsku da se što bolje uigramo, taktički da se pripremimo na najbolji mogući način za protivnike protiv kojih ćemo igrati i da ćemo maksimalno spremni otići na Evropsko prvenstvo”, kazao je selektor Radulović.

Crna Gora će na prvenstvu u Poljskoj, od 12. fo 17. jula, igrati u grupi B protiv selekcija Italije, Holandije i Turske.

“Atmosfera u ekipi je veoma dobra i vlada pozitivna hemija što me veoma raduje i nadam se da ćemo se najbolje pokazati na Evropskom prvenstvu”, istakao je Milan Rovčanin, primač servisa mlade reprezentacije.

Izvor: Pobjeda
Izvor (naslovna fotografija):

OSCG

Ostavite komentar

Komentari (0)