Džudisti i džudistkinje kluba “Dečić” osvojili 16 medalja na dva turnira: Trener džudo kluba Akademik iz Nikšica, pokazao nasilničko ponašanje

Na nedavno održanim džudo turnirima u Podgorici dr. 'Šcepan Simanić' i međunarodnom džudo turniru 'Tivat 2021' džudisti i džudistkinje kluba 'Dečić' su osvojili šesnaest medalja.
Džudisti i džudistkinje kluba “Dečić” osvojili 16 medalja na dva turnira: Trener džudo kluba Akademik iz Nikšica, pokazao nasilničko ponašanje

Lina Bičić, bila je zlatna u Podgorici i Tivtu. Anid Bičić osvoji je prvo mjesto u Podgorici. Artan Šabaj treće mjesto u Podgorici. Daris Muković treće mjesto. Ljačević Mustafa prvo mjesto, Mustafa Teida drugo mjesto u Podgorici. Malagić Hamza treće mjesto u Tivtu. Janjević Luka treće mjesto u Tivtu. Muković Nelma prvo mjesto u Podogrici a drugo u Tivtu. Emil Muković osvojio je treće mjesto u Tivtu. a Šemso Muković treće mjesto u Podgorici.

Braća Ismaih i Dino Mustafa. Organizacija turnira je bila na visokom nivou, bio je prisutan veliki broj takmičara i tamičarki.

Zadovoljni smo sa osvojenim brojem medalja naših poletarki i poletaraca kako u Podgorici tako i u Tivtu, kazali su iz kluba.

“U Tivtu je bila dobra organizacija takmičenja sa velikim brojem takmičara ali je pokvario utisak trener džudo kluba Akademik iz Nikšića koji je pokazao pred velikim brojem mladih takmičara i takmičarki nedolično, nesportsko i nasilničko ponašanje koje je zgrozilo prisutne gledaoce i takmičare”, kazao je Jašević i dodao:

“Kako još uvjek nemamo nacionalni savez očekujemo od rukovodstva džudo kluba Akademik koji je u većinskom vlasništvu Mup-a da će preduzeti odgovarajuće disciplinske mjere kako se ovo nikada više ne ponovi i što zakonom o sportu je strogo zabranjeno “, ističe Ekan Jašavić trener i osnivač džudo kluba Dečić.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Džudo klub Dečić u Nikšiću osvojio 10 medalja i pehar za najuspješniju ekipu za džudistkinje-poletarke

Džudo klub “Dečić” okitio se sa sedam medalja

Džudistima Dečića zlatne i srebrne medalje

Džudo Savez CG održao sjednicu Skupštine: Poslije pravne bitke povratak na strunjače

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Samardžić: Putin sve dalje od cilja

EU se sprema da udari Rusiju tamo gdje je najviše boli

Emina Jahović ogorčena zbog velike nepravde: Najteže mi je što ne mogu djecu da zaštitim

Udes na Zabjelu