test

Fudbalska čarolija postaje stvarnost: FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola stiže u Podgoricu!

Standard

12/05/2022

11:22

Originalni, jedinstveni trofej FIFA Svjetskog prvenstva od punog zlata konačno će stići u našu zemlju. Svi ljubitelji fudbala koji su sanjali da ovdje vide trofej, imaće jedinstvenu priliku da dožive da njihov san postane realnost 19. maja u Kući fudbala Podgorica.

Originalni trofej FIFA Svjetskog prvenstva koji je uručen šampionu FIFA Svjetskog prvenstva tokom zvanične ceremonije, sletjeće u Podgoricu kao dio globalne turneje trofeja – FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola.

Dolazak trofeja zajedno sa FIFA ambasadorom Žilbertom Silvom ima savršen tajming – u pravo vrijeme za veliko uzbuđenje prije početka FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru. Ovo je originalni trofej koji će biti uručen sljedećim šampionima FIFA Svjetskog prvenstva, a crnogorski fudbalski navijači će svjedočiti fudbalskoj magiji i dobiti ekskluzivni uvid u euforiju FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru.

“Ovo je definitivno događaj godine, u kojem svi fudbalski navijači postaju jedno i žive čari! Počevši od Dubaija, preko Podgorice, pa sve do Buenos Ajresa, FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola dobija zamah koji pokreće fudbalsku magiju u koju svi strastveno vjerujemo, a koju može ostvariti samo Coca-Cola. Potpuno smo i neizmjerno uzbuđeni što ćemo biti dio prekretnice u istoriji crnogorskog fudbala, jer će crnogorski navijači imati priliku da svjedoče magiji fudbala pred njihovim očima”, rekao je Martin Atanasovski, senior brend menadžer u kompaniji Coca-Cola.

FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola obići će 54 fudbalske zemlje koje pokrivaju sve FIFA konfederacije. Crnogorski dio velikog spektakla koji će našu zemlju još više istaći na svjetskoj fudbalskoj mapi, počeće 19. maja u 17.00 časova u Kući fudbala Podgorica.

Ljubitelji fudbala koji posjete Coca-Cola stranicu imaju priliku da dobiju pozivnicu za FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola, jednostavnom registracijom i prijavom uz nasumični odabir.

Takođe, ljubitelji fudbala pozvani preko internet stranice imaće jedinstvenu priliku da budu dio nevjerovatnog iskustva FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola na velikom događaju otvaranja, koji se dešava na prostoru Fudbalskog saveza Crne Gore.

FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola, uključujući posjetu trofeja našoj zemlji, pažljivo je i efikasno planirana turneja kako bi se optimizovala potrošnja energije i smanjile emisije tokom transporta, a da bi se obezbijedilo najodrživije putovanje do sada.

Pratite sve novosti i detalje o FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola u Podgorici, na Coca Cola | Facebook stranici i zvaničnoj stranici Coca-Cola Crna Gora na Instagramu.

Ostavite komentar

Komentari (0)