Izvor: RTCG

Jovetić: Nadam se da ćemo da slavimo; Radulović: Najvažnija utakmica u deceniji

Fudbalska reprezentacija Crne Gore doputovola je u Zenicu gdje će sjutra veče na Bilinom polju igrati protiv Bosne i Hercegovine.
Jovetić: Nadam se da ćemo da slavimo; Radulović: Najvažnija utakmica u deceniji

Izvor: RTCG

Prva pozicija donosi mogo benefita: Prelazak u A diviziju, direktan plasman u polufinale baraža za Evropsko prvenstvo, i mjesto u drugom šeširu u kvalifikacijama za Euro.

I ovoga puta naša reprezentacija sa kadrovskim problemima. Izostaće Stefan Savić i Nikola Krstović, ali to svakako ne umanjuje želju i angažman naših momaka da sjutra veče ovdje pokušaju da naprave sjajan rezultat.

“Mislim da smo ovih godina imali mnogo mnogo bitnih utakmica i stalno smo stvarali pritisak bespotrebno. Mislim da treba da u utakmicu uđemo normalno, da se izigramo fudbala, da damo sve od sebe i da vidimo šta će iz toga doći. Sigurno će biti jedna dobra utakmica, oni su takođe jedna kvalitetna ekipa. Čuo sam da je publika ovdje izvanredna, tako da sigurno će biti dobar ambijent, ali nadam se na kraju da ćemo mi da slavimo”, kazao je kapiten našeg nacionalnog tima Stevan Jovetić.

Selektor “hrabrih sokolova” Miodrag Radulović je kazao da je ovo jedan od najvažnijih mečeva reprezentacije u posljednjoj deceniji.

“Čeka nas izuzetno težak i zahtjevan meč pred punim stadionom, protiv izuzetno teškog i inspirisanog protivnika, biće to jedan od najvažnijih mečeva Crne Gore u poslednjoj deceniji”, kazao je naš selektor.

On je pohvalio svoje momke i njihovo zalaganje, a nada se u još jednu “bukurešku noć”.

“Ovi momci su zaslužili takvu priliku, htjenjem, borbenošću i zalaganjem, i nadam se da će ponoviti igru i recept iz Bukurešta. Ovo je četvrti meč između nas i do sad nije bilo pobjednika, nadam se da ćemo mi slaviti sjutra veće”.

Radulović je isto podsjetio na probleme u našem rosteru, ali da vjeruje u naš tim.

“Faliće nam Savić i Krstović, otupljena je oštrica našeg napada, ali oćekujem, svakako, dobar nastup svih momaka”, kazao je Radulović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Krstovići ponudili skoro 2.500.000 eura za slobodu

Viši sud odbio 2,5 miliona eura jemstva, Krstovići ostaju u pritvoru

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Vuković: Znam da Podgorica može postati najljepše mjesto za život

Objavljen Nacrt zakona o Vladi; imaće 14 resora, bez turizma

STANDARD SAZNAJE: Na izborima u Bijelom Polju DPS,SD i SDP u koaliciji, Bošnjačka stranka samostalno

Demokrate i Ura tražili krivca što Lekić nije mandatar