OPSTRUKCIJA LETA SA 200 NAVIJAČA „LAVICA“: Uprava podgoričkog aerodroma pokušava da spriječi odlazak za Ljubljanu

Oko 200 navijača spremno je da sjutra otputuje za Ljubljanu, gdje će bodriti rukometašiće reprezentacije Crne Gore u utakmici za bronzanu medalju, na Evropskom prvenstvu. Međutim, opstrucije za održavanje leta pravi uprava Aerodroma Podgorica, koja još nije dala dozvolu za ovaj let.
OPSTRUKCIJA LETA SA 200 NAVIJAČA „LAVICA“: Uprava podgoričkog aerodroma pokušava da spriječi odlazak za Ljubljanu

Ilustracija

Čarter let treba da realizuje hrvatska kompanija „Trade air“, a platio ga je jedan od sponzora rukometne reprezentacije Crne Gore.

Portal Standard je pokušao da kontaktira PR tim Aerodroma Crne Gore u vezi sa dobijenim informacijama o opstrukcijama službi podgoričkog aerodoroma, koje nijesu odobrile – prvo polijetanje ovog aviona u ranim jutarnjim satima iz Podgorice za Ljubljanu, a onda i povratak sjutra veče, jer je navodno planiran poslije zatvaranja aerodroma. Međutim, obaviješteni smo preko dežurnog broja da PR tim ne radi vikendom, te da im se obratimo u ponedjeljak.

Standard je takođe kontaktirao i kompaniju „Trade air“, iz koje su saopštili da je zaista jako čudno ponašanje aerodormskih službi u Podgorici, ta da na takvo postupanje nijesu naišli nigdje do sada.

Svakako, iz ove kompanije vjeruju da će let ipak biti održan u nedjelju.

„ Prvo nam nijesu odobrili satnicu za polijetanje, sa objašnjenjem da u jutarnjim satima imaju povećan obim posla sa većim brojem letova i da ne mogu opslužiti i naše putnike. Potom je odbijena i satnica za slijetanje sa objašnjenjem da aerodrom u tom terminu nije otvoren, iako poslije zatvaranja aerodroma postoji tarifiranje za otvorenost koje se plaća po satu“, objasnili su u ove kompanije.

Kako bi let bio održan i oko 200 navijača iz Podgorice ipak otišlo da bodri „zlatne lavice“, iz „Trade air“ će učiniti sve da se prilagode novim uslovima. Odlazak iz Podgorice za Ljubljanu će najvjerovatnije biti u nedjelju oko podneva, a povratak u okviru redovnog radnog vremena na podgoričkom aerodromu.

Ovim povodom jutros se oglasio i rukometni savez:

Rukometni savez Crne Gore želi da upozna javnost sa pojedinostima vezanim za planirani čarter za Ljubljanu koji je jedan od naših sponzora, planirao da obezbijedi za navijače za posljednji takmičarski dan na Evropskom prvenstvu.

Naime, s obzirom na termine odigravanja utakmica u nedjelju, povratak čartera za Podgoricu planiran je u kasnim večernjim satima, odnosno nakon 23 sata, do kada je kako smo dobili informaciju iz Aerodroma Crne Gore, krajnji dozvoljeni termin za slijetanja aviona na aerodromu u našem glavnom gradu.

Predstavnici kompanije koja planira da organizuje čarter u više navrata dali su garancije za pokrivanje dodatnih troškova izazvanih kasnim slijetanjem aviona na aerodrom u Podgorici, a iz uprave Aerodroma opet su dobili negativan odgovor, uz obrazloženje da slijetanje ipak, neće biti omogućeno nakon 23 sata.

Savez ovu priliku koristi da apeluje na Aerodrome Crne Gore da ulože dodatne napore kako bi izašli u susret i omogućili da što veći broj navijača podrži „lavice“ u nedjelju u borbi za bronzanu medalju.

Podsjetimo, u prvom polufinalu, naša selekcija poražena je od Danske, rezultatom 23:27.

Meč za treće mjesto u nedjelju pratićemo u 17:45 časova, dok će finale, u kojem će igrati Norveška – Danska, početi u 20:30 časova.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

3 komentara


Velimir

Cetnicko osoblje koje mrzi sve Crnogorsko!
Sram vas i stid bilo- izrodi!
Poslije placete kad se pjevaju Tompsonove pjesme!
Nema ljubavi na silu!
Kukavive umiru prije smrti,
Junaci zive i poslije smrti!
Zivjela Crna Gora i svi oni koji je vole!

Odgovori
Miro

Sramotno.

Odgovori
Ivan

Ne nego i više od toga sramotno i fukarski. Ovo je ono njihovo nema revsnšizma, briga me oće li se revsnsirati Dps al sabotirat navijače crnogorske reprezentacije pihh na vas

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Kako je Jandreoski do juče hvaljen postao nepoželjan: Balkanski trougao za Aerodrome CG RAMA-ABAZOVIĆ-KASTRATI

DRŽAVNI SKANDAL: Ko je kršio zakon: Sve tajne ,,leta X“

Odreknite se šećera na sedam dana, ovo će se desiti vašem tijelu

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Poštujući ova tri jednostavna pravila nećete se ugojiti preko zime

Evropljani će moći da koriste telefon tokom leta avionom

STANDARD U FRANKFURTU – Nurković: Dolazimo na protest 28. decembra, jer ne damo da Crnu Goru utope i da je nema

Poznati svi parovi osmine finala Svjetskog prvenstva u Kataru