test

Ovako danas izgleda Mateja Kežman (FOTO)

Standard

25/06/2021

22:38

Dok je jedno vrijeme uživao veliku popularnost, Mateja Kežman se odavno povukao iz javnosti. Otkako se oženio Tarom Šumonjom i sa njom dobio sina Luku, o nekadašnjem sportisti se malo toga zna.

Dok je jedno vreme uživao veliku popularnost, Mateja Kežman se odavno povukao iz javnosti. Otkako se oženio Tarom Šumonjom i sa njom dobio sina Luku, o nekadašnjem sportisti se malo toga zna.

Kežman je na Kopaoniku, inače, provodio dosta svog slobodnog vremena, uglavnom zimi, jer je ljubitelj sportova na snijegu, tako da je bez mnogo razmišljanja, u dogovoru sa svojom suprugom, navodno, odlučio da se trajno nastani na ovoj planini, piše Kurir.

Mateja je stalno provodio zimske mjesece na Kopaoniku, jer obožava skijanje, a letnje na moru, na Adi Bojani. On je pronašao tamo svoj mir daleko od grada, a i njegova žena smatra da je Kopaonik mjesto najbolje za odrastanje njihovog sina. Kako tamo ima i apartmane, koje izdaje već nekoliko godina, a u koje je uložio novac koji je zaradio tokom fudbalske karijere, biće mu lakše da nadgleda poslove i da bude u toku sa svim dešavanjima na planini — otkrio je izvor za pomenuti list.

Podsjetimo, prije Tare je Kežman bio u braku sa Emilijom, sa kojom je dobio troje djece, a partnerka Marija Perković rodila je sina Filimona.

Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar

Komentari (0)