test

Počelo okupljanje naših navijača “Kod Fehre”, 500 posjetilaca dobiće “burek sa sirom”

Standard

23/09/2022

18:14

Navijači Crne Gore počeli su da pristižu kod ugostitelja Fahrudina Meškovića u njegov restoran ''Kod Fehre'' gdje je već spremna gozba za 500 posjetilaca.

Kako je obećao, Mešković je tako i uradio. Pripremio je gozbu za 500 navijača koji će u njegovom restoranu probati pravi burek, “burek sa sirom” — sirnicu, jagnjetinu, piletinu i ćevape. Kaže s puno samopouzdanja i dobre volje da gosti iz Crne Gore neće moći ni pojesti onoliko koliko je pripremio.

“Ja sam obećao i to ispunjavam. Kombi nas je ujedinio, dok su neki mislili da će s tim napraviti problem, evo šta je napravio”, poručuje je Mešković.

Dejan Tiganj iz Nikšića kazao da je svratio samo da se zahvali Meškoviću, ali da mu je zastala knedla u grli kada je vidio i osjetio gostoprimstvo ovoga ugostitelja.

“Volim BiH, Crnu Goru više, ali Bosnu ne toliko manje. Potrebno je toliko malo da se ljudi zbliže i da razlike postanu ono što će da nas spoji”, kazao je.

Mirko Stanić iz Cetinja i Bejto Šahmanović poručili su da je ovo sve nevjerovatno, da su iznenađeni gostoprimstvom te da očekuju pobjedu Crne Gore, a na pitanje da li je sirnica sirnica ili burek sa sirom, Šahmanović je kazao da se ipak odlučio za jagnjetinu.

“Rado smo se odazvali pozivu, a puno bitnije od hrane je druženje i gostoprimstvo, koji šalju bolju sliku. Nogomet i sport trebaju da spajaju ljude”, poručili su.

Zenicom se ori crnogorska himna, a pozitivnoj atmosferi nijesu odoljeli ni navijači BiH.

Izvor: Klix.ba

Ostavite komentar

Komentari (0)