test

Radonjić nije potpisao za PAO: Dok se čeka njegov odgovor Zvezdi, pojavila se nova glasina

Standard

29/06/2022

09:06

Da li Dejan Radonjić odlazi iz Zvezde? Odgovor na to pitanje nije stigao ni u utorak, posle kojeg je ostalo još 48 sati do isteka roka koji su mu crveno-bijeli dali da se izjasni o njihovoj ponudi. U međuvremenu, portal Radio-televizije Crne Gore objavio da je trofejni stručnjak potpisao za Panatinaikos, ali to nije tačno.



Ovu informaciju je demantovo i “Sport klub”, čime je produžena napetost oko epiloga pregovora rukovodstva Zvezde i trenera koji je posle osvojene triple krune bez ugovora.

U ponedjeljak ujutru, Zvezda se oglasila saopštenjem i potvrdila da je crnogorskom stručnjaku ponudila nastavak saradnje, kao i da je ta ponuda i dalje pred njim. “KK Crvena zvezda mts obavještava javnost u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i ‘bombastičnih’ i neprovjerenih naslova da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavak saradnje“, poručili su iz kluba.

Sa druge strane, istog dana se pojavila i informacija da Radonjiću njegov ugovor i ponuđeni novac (navodno 500.000 eura) nisu u prvom planu, već da je njegova osnovna želja garancija da će moći da ima snažniji tim nego ove sezone.

Zvezda je sezonu završila triplom krunom, a iz kluba su otišla četvorica igrača. Nejt Volters, Ostin Holins, Dejan Davidovac i Maik Cirbes. Uz to Barselona želi Nikolu Kalinića, glavnog igrača srpskog i regionalnog šampiona.

Izvor: mondo.me
Izvor (naslovna fotografija):

MN Press

Ostavite komentar

Komentari (0)