Zna se gdje Ronaldo želi nastaviti karijeru

Svjetski mediji najčešće spominju Mančester junajted i PSG kao potencijalne nove destinacije Kristijana Ronalda (Cristiano), ali novinar Sport Mediaseta lansirao je iznenađujuću vijest.
Zna se gdje Ronaldo želi nastaviti karijeru

Naime, tvrdi kako će Ronaldo prvo odraditi ugovor sa ‘Bianconerima’ koji ga veže do juna sljedeće godine, a onda da bi želio igrati u svom matičnom klubu Sportingu iz Lisabona.

Za mnoge je ovakva informacija veliko iznenađenje jer bi definitivno srušila mit o Ronaldu, kao velikoj i arogantnoj zvijezdi, i mnogi ga više ne bi gledali istim očima. U prilog ovakvoj tezi ide činjenica da je Ronaldo navodno kupio luksuzni “penthouse” u Lisabonu.

Ronaldo je u Sportingu igrao do 2003. godine kada je prešao u Mančester junajted. Ne treba posebno napominjati da bi se u slučaju ovakvog posla Ronaldo pristao na drastično smanjenje svoje plate jer u Juventusu zarađuje više od 30 miliona eura godišnje…

×

Preuzmite našu aplikaciju


0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Luksuzni plutajući hotel koji čuva Zemlju

Ronaldo prebačen iz Portugala u Torino, ambulantna kola ga čekala na aerodromu

DVIJE DECENIJE OD PETOOKTOBARSKIH PROMJENA: Gdje su danas Đinđićevi ministri

Dva penala i Ronaldo spasili Juventus od leteće Atalante

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ONI PREDSTAVLJAJU GRAĐANE: Koja su zanimanja crnogorskih političara

Uprava policije: Kandić nije odbio alkotest, pozivamo građane da dostave fotografije i video materijale

Zeković demantovao Leposavića: Izmjenama Zakona o slobodi vjeroispovijesti nije riješeno pitanje ishrane zatvorenika, jer su propisi to uredili već godinama unazad

Roganović pobjedu posvetio Gojku Vučiniću: Za tebe brate!