Haos zbog snijega na beogradskom aerodromu: Otkazani letovi ER Srbije ka Crnoj Gori, putnici ostali zarobljeni na aerodromu

Nakon što je snijeg zatrpao Srbiju, ali i Beograd, zbog snijega je blokiran i prilaz kao i izlaz sa aerodroma ''Nikola Tesla'', a mnogi letovi iz regiona i drugih djelova Evrope su otkazani.
Haos zbog snijega na beogradskom aerodromu: Otkazani letovi ER Srbije ka Crnoj Gori, putnici ostali zarobljeni na aerodromu

Foto:ST/Nemanja Pančić

Zbog velike količine snijega na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, kompanija Air Serbia otkazala je veliki broj letova prema Evropi, ali i prema regionu tj. Tivtu, Zagrebu, Tirani i Ljubljani.

Oni letovi koji nisu otkazani realizovani su sa velikim zakašnjenjem poput leta Air Serbia za Podgoricu koji je po redu letjenja trebao da sleti danas u 14:30, ali je sletio tek u 21:30 večeras.

Da stvar po putnike koji su ostali zarobljeni na aerodromima širom Evrope čekajući letove Air Serbia bude gora, nema nikakvih informacija kada će se situacija popraviti i saobraćaj normalizovati.

Večeras se i na društvenim mrežama u Srbiji pojavila se nezvanična informacija da na beogradskom aerodromu nema struje, kao ni u parking garaži pored.

Avion crnogorske kompanije Air Montenegro, koji je trebalo da poleti u 20:10 iz Beograda za Podgoricu, zbog loših vremenskih uslova još uvijek nije poletio, ali je kako nezvanično saznajemo ukrcavanje putnika u toku, i njegovo slijetanje na podgorički aerodrom se očekuje večeras.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Air Montenegro će proždirati ogroman novac Crne Gore

Šćuric: Air Montenegro ne može biti profitabilan i samoodrživ

ŠĆURIĆ ZA STANDARD: Air Montenegro će državi žderati značajan novac, zimus neće imati gdje da leti

ToMontenegro će teško konkurisati kompaniji Air Serbia

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Kokain u Zeti otkriven na osnovu britanskih obavještajnih podataka?

Požar u marini u Tivtu: Gore jahte

Abazović ispunio dječački san

SD: Šehović jedini kandidat za predsjednika partije