KLJUČNI SVJEDOK? Matej Periš je u noći nestanka nekoliko puta ZVAO JEDNU DJEVOJKU

Nestali Splićanin Matej Periš, u noći nestanka, komunicirao je sa jednom djevojkom i policija sada istražuje šta joj je dvadesetsedmogodišnjak rekao i da li ona zna zbog čega je kobne noći istrčao iz kluba, a potom i nestao.
KLJUČNI SVJEDOK? Matej Periš je u noći nestanka nekoliko puta ZVAO JEDNU DJEVOJKU

ras

Kako prenosi jutarnji.hr, policija je utvrdila da je posljednji telefonski razgovor Matej Periš vodio sa prijateljicom, sestrom njegovog prijatelja, koju je pozvao neposredno prije nego što je istrčao iz kluba “Gotik” u Beton Hali.

Policija vjeruje da bi njen iskaz mogao da bude ključan u rasvetljavanju njegovog nestanka. Djevojka je inače sestra njegovog prijatelja i ona će biti uskoro ispitana. Kako navodi hrvatski Večernji list, ona se još nalazi u Beogradu!

Kako prenose hrvatski mediji, taj Matejev prijatelj nije bio za praznike u Beogradu, ali njegova sestra jeste i njen dolazak u Srbiju nije povezan sa Splićaninovim. Međutim on joj se javio kada je vidio da 30. decembra i ona na Instagramu objavljuje fotografije iz Beograda.

Matej je prije izlaska u Gotik sa društvom bio na večeri u drugom restoranu u Beton Hali. Na Instagramu su vidjeli da njihova poznanica objavljuje fotografije iz Beograda, pa joj se Matej javio porukom, a onda je i pozvao. To je bilo oko 22 sata. Djevojka je prepisku s Matejom poslala njegovim prijateljima i rekla da je to sve što ona zna – navodi izvor hrvatskog lista 24sata.

Kako se dalje navodi, djevojka je rekla da je Matej htio da se njegova i njena ekipa kasnije nađu i nastave provod zajedno i da ih ona uputi u noćni život Beograda jer u našoj prestonici poznaje dosta ljudi i često dolazi.

Navodno, Matej ju je i pozvao iz “Gotika”, međutim ona ga nije razumjela od muzike i buke u klubu.

Ako je vjerovati tim informacijama, iz njih proizlazi da su se Matej i ona čuli najmanje dva puta u razdoblju od nekoliko sati kobne noći.

Potraga za Matejem Perišem traje već 15 dana i proširena je na još nekoliko gradova u Srbiji

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

DA LI JE SPLIĆANIN MOGUĆA ŽRTVA OSVETE GROBARA?! Matej Periš (27) se “zakačio” s nekim iz obezbjeđenja Gotika

Desničari prolaze bezbjednosne provjere u Vojsci i Policiji Srbije

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Abazović: Crna Gora nije potpuna ako 21. maj ne slavimo svi zajedno

Jovanović najavila: Ispitaćemo sporazume o priznanju krivice, proučavamo dokaze sa SKY aplikacije

U Crnoj Gori se još uvijek zazire od psihologa: “U našoj sredini to je shvaćeno kao poremećaj sa pečatom sramote”

VIDEO: Pogledajte vatromet sa trga u Podgorici i CRNOGORSKO PROLJEĆE