Izvor: N1

Kosovska policija: Pucano na jedinicu pogranične policije kod Gazivoda

Nepoznate osobe pucale su danas oko 11.25 časova u pravcu jedinice stanice za pogranični nadzor u Zubinom Potoku, saopšteno je iz Kosovske policije, uz naznaku da nema povrijeđenih.
Kosovska policija: Pucano na jedinicu pogranične policije kod Gazivoda

U saopštenju se navodi da je do incidenta došlo u trenutku postavljanja patrolnog čamca na jezeru Gazivode, objavio je portal Kossev.

Pozivajući se na navode ove jedinice, iz Kosovske policije su saopštili da se začulo deset uzastopnih pucnjeva sa druge strane jezera, a da je metak pogodio mjesto u blizini policijskog čamca.

Preciziraju da nije bilo povrijeđenih.

Naznačili su i da je jedinica za brze intervencije pogranične policije došla u pomoć.

„Policija nastavlja sa osmatranjem terena i radi na rješavanju slučaja“, navodi se u saopštenju i precizira da policijski službenici ostaju posvećeni borbi protiv kriminala „sa posebnim naglaskom na krijumčarenje u toj oblasti“.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

Boljević: Porfirije i sveštenici protivzakonito ušli i boravili u CG; krivične prijave protiv Abazovića, Brđanina, Rakonjca…

Boljević: Porfirije i sveštenici protivzakonito ušli i boravili u CG; Podnijeta krivična protiv Abazovića, Brđanina, Rakonjca…

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Malo o KONJAKU: Šta znači VS, VSOP, XO i zašto se pije iz okruglih čaša?

Abazović se opet okomio na medije koji nijesu pod njegovom kontrolom: Kampanja protiv mene za IQ koji je jako nizak

Milatović: Da razmislite o ko-autorstvu jedan sa drugim? Vuković: Misliš na koautorstvo kao tvoje i njegovo na Belvederu na današnji dan prošle godine?

Napad na novinare Gradske TV: Sveštenik udario u kameru snimatelja