Izvor: Dnevni Avaz

Pogoršano zdravstveno stanje Ratka Mladića

Zdravstveno stanje presuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića se pogoršalo, izjavio je danas agenciji TASS njegov sin Darko Mladić.
Pogoršano zdravstveno stanje Ratka Mladića

Ratko Mladić

“Nažalost, nemam dobre vijesti. Njegovo stanje je prilično loše i pogoršava se iz minute u minutu. Toliko je fizički slab da ne može da hoda ni 20 metara bez odmora”, rekao je Darko Mladić.

On je dodao da “postoji upadljivo pogoršanje kognitivnih funkcija, što je očekivano, jer ljekari nisu liječili posljedice moždanih udara”.

“Ima povišen nivo šećera, što ljekari ne dovode pod kontrolu i to ubrzava sve ove procese. On je sve slabiji”, rekao je Darko Mladić.

Mladić je u Haagu imao nekoliko blažih moždanih udara, koji su ostavili posljedice na mozgu, infarkt, operisan mu je tumor na debelom crijevu, liječen je od anemije, povišenog šećera, a u posljednje vrijeme ima problema i s bubrezima.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Od ovog voća se lako i neprimijetno gojite!

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

Radulović: Ne zaostajemo uopšte za svijetom kada je u pitanju liječenje moždanog udara

BRUTALNA POLICIJSKA TORTURA U CB BAR Grb Crne Gore doživjeli kao provokaciju: Nikšićanin od batina padao u NESVJEST, koristili pancir da sakriju povrede!?

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

U budžetu nedostaje oko 40 miliona za socijalna davanja

Stigla saglasnost za gradnju rizorta na Plavskom jezeru: Hotel će biti turistička atrakcija Crne Gore i inspiracija drugim investitorima

ROŽAJE – SLIJEPO CRIJEVO CRNE GORE? Ne znaju kad će završiti rekonstrukciju magistrale i da li će doći do novog produžetka roka

Abazović stigao u Kijev: Crna Gora će nastaviti da pomaže Ukrajini