Izvor: Klix.ba

Vozači iz Dodikove pratnje napravili udes: Izgurali automobil s puta, dvije osobe povrijeđene

Jutros je na magistralnom putu došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva automobila, a jedan od njih je, kako nezvanično saznaje portal Klix.ba, službeno vozilo koje je bilo u pratnji Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a.
Vozači iz Dodikove pratnje napravili udes: Izgurali automobil s puta, dvije osobe povrijeđene

Foto: Banjaluka.info

Za Klix.ba je zvanično potvrđeno iz policijske stanice Prijedor da je jutros u 9:45 došlo do saobraćajne nesreće na magistralnom putu Prijedor – Banja Luka, u kojem je učestvovalo jedno privatno i jedno službeno vozilo.

“Izlaskom na mjesto događaja izvršen je uviđaj i utvrđeno je da su učestvovala dva vozila. Jedno vozilo je u privatnom vlasništvu i njime je upravljala osoba E.E. iz Kamičana, a drugo je službeno vozilo u pratnji štićene ličnosti”, rekla je portparolka PU Prijedor.

Prema nezvaničnim informacijama, vozači Milorada Dodika su prateći predsjednika SNSD-a na otvorenje kampanje stranke u Prijedoru, napravili saobraćajnu nesreću.

Vozilo koje se nalazilo na začelju kolone je u velikoj brzini odgurnulo vozilo koje se kretalo ispred njih, nakon čega je vozač E.E. izgubio kontrolu nad automobilom i završio u kanalu. Automobil u kojem se nalazio Milorad Dodik nije učestvovalo u nesreći.

U ovoj saobraćajnoj nesreći su lakše povrijeđeni vozač i suvozač iz privatnog automobila, a nakon završenog uviđaja će biti utvrđena odgovornost vozača koji su učestvovali u nesreći.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Gorović: Vozač i suvozač službenog auta imali alkohol u krvi, Sekulović: Prema prvim informacijama za volanom nije bio Nikola Kandić

TUŽILAŠTVO ZA STANDARD Formiran predmet protiv Dražena Jeknića: Krivokapićev vozač izazvao opštu opasnost na Bogetićima gdje su povrijeđene dvije osobe

Popović: Neću ih puštiti sve dok se ne sazna istina

Borovinić Bojović donijela nove mjere: Građani mogu da se kreću do 22 časa

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Đukanović: DPS nije arhivirana, imamo dva rješenja koja preferiramo

Manjinska vlada na čelu sa Abazovićem jedno od rješenja političke krize

VOLI cijena: Preporuka proizvoda sa najnižom cijenom na tržištu

Vuksanović Stanković i Cikotić prisustvovale svečanosti Veče crnogorske dijaspore u Luksemburgu