Izvor: RTS

Vučić i Rama o Abazoviću: Imao je hrabrosti da donosi teške odluke, uradio je više nego njegovi prethodnici za čitavu deceniju

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je premijeru Crne Gore Dritanu Abazoviću, koji je kao gost prisustvovao današnjem Samitu Otvorenog Balkana, na tome što je, kaže, imao hrabrosti da donosi teške odluke,
Vučić i Rama o Abazoviću: Imao je hrabrosti da donosi teške odluke, uradio je više nego njegovi prethodnici za čitavu deceniju

“Za 100 dana vlade Dritana Abazovića, on može da kaže više nego njegovi prethodnici za čitavu deceniju. I, mi ostali se trudimo da ostavimo djela iza sebe. Zato ćemo da radimo, da li je idealno, da li sve ide lako – naravno da ne. Ali, ne vjerujem da je to bilo ko u početku i očekivao”, rekao je Vučić.

Na to je, prenosi RTS, albanski premijer Edi Rama, upitao da li može i on nešto da kaže o Abazoviću, na šta je Vučić uz osmjeh konstatovao da je “to tako kada imate tri domaćina”.

Rama je, na činjenicu da je Abazović premijer u tehničkom mandatu, budući da je njegovoj vladi nedavno u skupštini izglasano nepovjerenje, primijetio da je vidio nekoliko premijera koji su ostali u svom mandatu više nego kad su tek započeli mandat.

“On će da obori rekord u ovome… i siguran sam da će, kako vrijeme bude prolazilo, ljudi da žale što su ga izbacivali, jer bi ga se lakše otarasili da to nisu radili”, rekao je djelimično u šali Rama.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


Sister

Mora da je posrko 100 casa vina.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Pala Vlada Dritana Abazovića

Ko je Perparim Rama, novi gradonačelnik Prištine

Rama: Crna Gora, Kosovo i BiH će se priključiti inicijativi Otvoreni Balkan, ne postoji drugi put

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Odbrana: Sky komunikacije nijesu validan dokaz

Malo o KONJAKU: Šta znači VS, VSOP, XO i zašto se pije iz okruglih čaša?

Ko je Ivan Vujović koji je danas uhapšen u Hrvatskoj

Milatović: Da razmislite o ko-autorstvu jedan sa drugim? Vuković: Misliš na koautorstvo kao tvoje i njegovo na Belvederu na današnji dan prošle godine?