Izvor: Nova.rs

Vučić: Više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa…

U Beogradu je održan sajam 'Vinska vizija Otvorenog Balkana', a domaćin liderima Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji nije krio koliko voli vino, piše Nova.rs.
Vučić: Više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa…

Naime, gledaoci su na pojedinim televizijama mogli da gledaju duže od sat vremena Vučićevo degustiranje vina, a predsjednik se i sam pohvalio kako može „mnogo da popije“.

“Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu“, hvalio se predsjednik Srbije u televizijskom prenosu.

U jednom trenutku, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da mu uzme čašu.

“Samo ja da probam”, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: “Ne, ne, ne…” i uzeo natrag čašu vina od čovjeka sa štanda.

“Ona se boji da sam pio previše, to je u redu”, rekao je predsjednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na šta se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da “nije uplašena, već da ga albanski premijer čeka”.

Vučić je obišao i štand na kom mu je uslugu pružio njegov sin Danilo Vučić, koji je predstavio vinoteku „Wine and Pleasure” u kojoj radi.

“On radi u toj vinoteci. Moj sin umije i da služi i sve. Sine, daj nam barbaresko, vidite kako umije da sipa i on koliko treba. Hvala, sine! Nije lako poslije svega ovoga piti i barbaresko”, rekao je Vučić.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

La Repubblica: Vučićev sin menadžer fudbalera Dušana Vlahovića

Pala Vlada Dritana Abazovića

Sisojev: Srbija je direktni eksponent ruske politike na Balkanu

Čovjek koji će izdati Putina?

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Poslanici Građanskog pokreta URA odbili da potpišu Politički sporazum

Domi: Abazović vezama s Vučićem prokockao šansu, na privatnoj ceremoniji potpisao ‘temeljni’ ugovor sa SPC

Opasna retorika, opasne posljedice: U Crnoj Gori ponavlja se najgora istorija medijskog linča

Lakić za Standard: Sajber napadi pokazali da smo kao društvo informatički nepismeni, zapošljavanje politički podobnih primarni razlog zašto stručni kadar prelazi u privatni sektor