Ana Đurić otkrila šta znači KONSTRAKTA, i kakva je kao majka

Srbiju će u Italiji predstavljati Ana Đurić Konstrakta koja će izvesti pesmu
Ana Đurić otkrila šta znači KONSTRAKTA, i kakva je kao majka

FOTO: RTS PRINTSCREEN

Ona je rođena 1978. godine, po zanimanju je arhitektica, ali je po vokaciji pjevačica. Nastupala je sa grupama “Zemlja gruva” i “Mistakemistake”. Svoju prvu pjesmu pod imenom Konstrakta objavila je 2019. godine, a sada je odgovorila šta to zapravo znači:

Ah. Već sam i zaboravila. Sa jedne strane, nešto sam mnogo brojala slogove, stihove i pravila neke nove riječi, konstruisala, to mi je bilo interesantno. To više ne radim.

A sa druge, u to vrijeme sam studirala arhitekturu i na predmetu Istorija umjetnosti, koji je predavao profesor Šuvaković, pričalo se o konstruktima, prije svega društvenim. Pa sam cio svijet i sve fenomene gledala kao konstrukt. I sebe, i pjesme. Eto, nema misterije — rekla je Ana svojevremeno za 42magazin.

Malo ko zna da je pjevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje djece: djevojčice i dječaka, Lene i Nikole. Ana je od 2009. godine u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama piše da je, baš kao i Konstrakta, završio Arhitektonski fakultet.

Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije:

U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala, a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na djecu, utiče na njihovo samopouzdanje.

Jer djeca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog djeteta — rekla je Konstrakta u intervjuu za portal “Budi keva” pre par godina.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Konstrakta vodi Srbiju na Evroviziju, umjetnost srušila favorite

MIRJANA KARANOVIĆ ZA STANDARD: Ne bih trošila energiju i ovo malo života što mi je preostalo na politiku

MAJKIN SIN, OČEVA KOPIJA: Baron Tramp živi kao kralj! (FOTO)

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Kaluđerović dao izjavu u Tužilaštvu: Danas izjavio saučešće porodicama žrtava Vuka Borilovića

Radunović: Oslobodite čovjeka koji je zaustavio krvavi pir, molim vas

Potresne riječi Miloša Martinovića kojima se oprostio od svoje porodice: Moji anđeli, dolazim brzo kod vas, čekajte me i volim vas

Bratstvo Borilović duboko žali zbog bezumnog akta