Izvor: mondo.rs

ASTRO PROGNOZA ZA LJETO: Dušan Veličković otkriva šta očekuje svaki znak ponaosob!

Venera će 23. juna iz Bika, znaka kojim vlada, da pređe u znak Blizanaca. Astrolog Dušan Veličković rekao je da nam to donosi mnogo zanimljivosti tokom ljetnjih mjeseci kada je ljubav u pitanju, a zatim je otkrio i šta očekuje svaki horoskopski znak.
ASTRO PROGNOZA ZA LJETO: Dušan Veličković otkriva šta očekuje svaki znak ponaosob!

“Ovnove očekuje jedna promjenica koja će se desiti tamo negdje za nedjelju dana, kada iz tog znaka Mars, koji vlada vama, uđe u znak Bika. To će biti jedna promjenica dolje, a za sve ostale će biti frka s novčanicima zato što Mars u Biku daje problem sa cijenama, sa besparicom, još ide ljeto, tako da mislim da ćemo svu lovu potrošiti. Ali, ovaj period je fantastičan za posao, napredovanje, karijeru, nekretnine”.

Astrolog je gostujući u emisiji “150 minuta” na TV Prva istakao da je period u narednih deset dana najbolji period u toku ove godine za posao, biznis i napredovanje.

“Bikovima još uvijek je dobro, posebno naredna tri dana dok je Venera u njihovom znaku mogu da urade šta hoće, posle kada ona ode, onda će neko da ih muva, da im se udvara. Bikovima je fantastičan period za putovanja i za sve ostalo, posebno ova tri dana, a posle toga je period dobar za novac i to posebno sa osobama koje ne žive u istom gradu”.

Blizance, kaže astrolog Veličković, očekuje fantastičan period.

“Sunce ulazi u njihovo polje novca, tako da je ovo najbolji period u toku godine da napravite velike pare, posebno oni koji se bave privatnim biznisom. Čuvajte se u braku, klizava je situacija, ta Venera može da vam da malo više šarma, što će negativno uticati na partnera koji će biti ljubomoran. Ne flertujte.

Rakovima ulazi Sunce u njihov znak, blistaće od sreće, biće im fenomenalno. Moguće da još ne mogu da se oporave od nekih grešaka koje su sami pravili. Nemojte da se brinete, biće bolje, riješićete taj problem”, poručuje on.

Lavovima Sunce ulazi u 12. polje, a astrolog objašnjava šta to znači.

“Moj savjet im je šta god da planiraju, da zadrže to za sebe. Nikome ne govorite, ne hvalite se. Zvijezde su vam naklonjene, posebno za posao, novac, ali nikome ništa ne govorite, ćutite i radite, neka djela govore za vas”.

Slobodnim Djevicama sledi flert na poslu, a kako kaže astrolog, prave stvari ih očekuju od jula – “ako sada nije sve kako vi hoćete, samo strpljivo, vaše vrijeme tek dolazi”.

Vagama je počeo fantastičan period, upalilo vam se zeleno svijetlo na semaforu života, od vas zavisi šta ćete uraditi. Vaš strah ili hrabrost će odrediti uspjeh. Kod partnera može da se javi strah od vašeg uspjeha.

Škorpijama je fantastičan period, Venera im je u polju braka, a kasnije kada se pomjeri slijede problemi sa ljubomorom. Ne pokazujte ljubomoru, ne mučite sebe ni partnera jer niko ne voli da je u vezi sa ljubomornom osobom”, savjetuje Dušan Veličković.

Astrolog kaže da je Strijelčevima sada idealan period za ljubav, kreativnost, napredovanje.

“Ako ste slobodni, neka prilično mlađa osoba bi mogla da vam zapadne za oko. Strijelčevi koji su u vezama, braku bi mogli malo više riječi da imaju, odnosno svađa”.

Jarčevima Sunce ulazi u polje braka, pa im astrolog predviđa napredak i zadovoljstvo kroz partnerstvo. “Vjerovatno je moguće poznanstvo sa nekom osobom od koje biste mogli da dobijete neku zanimljivu ideju, predlog ili ponudu za zajednički poslovni poduhvat”, dodaje on.

Astrolog navodi da je Vodolijama Mars u trećoj kući, te ih očekuje malo žešća komunikacijam, zbog čega im on savjetuje da budu oprezni i paze šta pričaju.

Ribama je Mjesec prethodnih dana stvarao oscilacije u raspoloženju, ali zato ovih dana može da im donese neke parice. Morate da vodite računa, Mars stvara od vas kupoholičare, budite oprezni sa novcem”, poručuje.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Odreknite se šećera na sedam dana, ovo će se desiti vašem tijelu

NEDJELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. MAJA: Bik je uspješniji u svim oblastima života, zvijezde su naklonjene Djevici

Sjećanje na žrtve genocida: Učesnici Marša mira stigli u Potočare

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Drecun za Standard: Zima će biti oštra, nekome kao žilet, nekome kao nož, a malom broju srećnih dobitnika, kao lopta

Uhapšen Mojkovčanin (80) zbog sumnje na nedozvoljene polne radnje prema djevojčici

U Kotoru uhapšen državljanin Srbije: Željko Popović osumnjičen za silovanje Bjeloruskinje

Zbog pašenoga Bata Carevića Budva bez načelnika policije godinu dana: Terzića za šefa predložio ministar Adžić