Dragan Bjeloglić snima seriju o Pink Panterima

Snimanje nove serije počinje sljedeće godine na lokacijama u Grčkoj, Srbiji, ali i u više evropskih gradova.
Dragan Bjeloglić snima seriju o Pink Panterima

Kompanija United Media potpisala je sa produkcijskom kućom Cobra Film poznatog srpskog glumca, reditelja i producenta Dragana Bjelogrlića ugovor o proizvodnji serije „Ja, Pink Panter“.

Serija, kako je saopšteno, nastaje po istoimenom romanu Olivere Ćirković, nekadašnje reprezentativke Jugoslavije u košarci, koja je ušla u svijet kriminala i postala dio međunarodne kriminalne grupe „Pink Panter“ u Grčkoj. Nakon hapšenja, provela je osam godina u najstrožim grčkim zatvorima. U iskrenoj ispovijesti, ona opisuje sve likove i događaje koje je doživela prije i nakon hapšenja.

Iz kompanije United Media podsjećaju da je Bjeloglićev rediteljski, scenaristički i producentski angažman na filmskim i TV ostvarenjima vrlo cijenjen, ne samo u Srbiji, već u cijeloj Evropi. Pored toga što se potpisuje kao kreator nove serije, Bjelogrlić će biti i showrunner projekta, dok scenario piše Vuk Ršmović.

United Media i Cobra film do sada su, kako je saopšteno, zajedno proizveli serije Senke nad Balkanom 2, koje su na IMDB-u ocijenjene kao najbolja srpska serija svih vremena i Žigosane u reketu, a u ovom trenutku se snima i film “Lančana reakcija” o nuklearnom akcidentu u Vinči.

“Razvoj originalne produkcije strateška je osnova razvoja United Media. Serije koje proizvodimo su najgledanije na teritorijama gdje se prikazuju i uspješno su plasirane na međunarodno tržište. Vjerujemo i da će nova serija koju radimo sa Bjeloglićem doživjeti veliki uspjeh. Tema je sama po sebi vrlo intrigantna i zanimljiva publici ne samo u regionu, već i u čitavoj Evropi”, dodaje se u saopštenju.

Snimanje nove serije počinje sljedeće godine na lokacijama u Grčkoj, Srbiji, ali i u više evropskih gradova.

United Media je vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi koja posluje u osam zemalja i u svom vlasništvu ima šest nacionalnih televizija, 50 kablovskih kanala, 30 portala, osam štampanih izdanja i pet radio stanica.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pobjednički filmovi festivala iz Sarajeva, Zagreba, Beograda i Herceg Novog na onlajn platformi

Najviše korisnika mobilne telefonije kod M:tela

MIRJANA KARANOVIĆ ZA STANDARD: Ne bih trošila energiju i ovo malo života što mi je preostalo na politiku

Dragan Šolak novi većinski vlasnik Sautemptona

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

FATALNA BRKATA PRINCEZA: Priča se da se čak 13 momaka ubilo zbog nje! (FOTO, VIDEO)

Spajić i Milatović predstavili pokret ‘Evropa sad’, izlaze na lokalne izbore

Herceg Novi: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bivše supruge

Krivični zakonik ne poznaje nedozvoljenu trgovinu oružjem