Džeger: U KREVET ODVEO 4000 ŽENA, PA SE SKRASIO PORED 44 GODINE MLAĐE

Glavni vokal legendarnih Rolling Stonesa Mik Džeger jedan je od najpopularnijih pjevača u istoriji muzike, a i danas u 78. godini ne posustaje i održava nastupe širom svijeta. Čim se pojavio na javnoj sceni bilo je jasno da će napraviti veliku karijeru.
Džeger: U KREVET ODVEO 4000 ŽENA, PA SE SKRASIO PORED 44 GODINE MLAĐE

Džeger sa ćerkama i bivšom djevojkom

Džeger je rođen u Dartfordu, gdje se i školovao, a kasnije je upisao ekonomski fakultet, međutim od njega je brzo odustao i započeo muzičku karijeru sa Rolling Stonesima.

Upravo on i Kit Ričards zajedno su napisali veliku većinu hitova koje su Stonsi izvodili. Osim u muzici, okušao se i u glumi, a zahvaljujući svemu što je radio pobrao je brojne nagrade. Njegove pjesme rušile su rekorde na top-listama širom svijeta, a godine 1989. primljen je i u Rock ‘n’ roll Kuću slavnih.

Medije je nerijetko intrigirao svojim privatnim životom i devojkama koje je mijenjao. Pred oltar je stao samo jednom, a osim kao najbolji muzičar, zapamćen je i kao najveći plejboj rokenrola, a priča se da je u spavao sa 4000 žena.

Od 1966. do 1970. godine ljubio je britansku kantautirku Marian Fejtful, s kojom je napisao i singl “Sister Morphine”, pjesmu koja se našla na albumu Rolling Stonesa. Krajem njihove veze zaljubio se u američku pjevačicu Maršu Hant, s kojom je varao Mmarin. Hant je u to vrijeme bila u braku te je takođe varala svog supruga. Hant je i majka njegove prve ćerke Karis. Upravo Marša je bila inspiracija za pjesmu “Brown Sugar”, koja je kasnije postala hit njegova benda.

Nekoliko mjeseci kasnije njihova veza je pukla dok je ona još bila trudna, a u Džegerovom životu se pojavila Bjanka Perez-Mora Masias. Par se vjenčao 1971. godine u francuskom Sen-Tropezu, a zajedno su dobili kćerku, Džejd Džeger. Rastali su se 1977. godine, a on je u međuvremenu imao aferu sa Plejbojevom zečicom Bebi Bijul. Afera je potrajala dvije godine, a Džeger i njegova supruga nikada se više nisu vratili na staro.

Američku manekenku Džeri Hol, Mik je upoznao krajem 1977. godine i odmah su se zaljubili. Ubrzo su počeli da žive zajedno, a tokom burne veze dobili su četvoro djece.

Tokom veze sa Džeri, pjevač je imao aferu sa Karlom Bruni, koja je kasnije postala francuska prva dama, a sve je trajalo čak tri godine. Vezu sa Karlom mu je oprostila. Ipak, tek nakon što je na vidjelo izašla njegova afera sa manekenkom Lucianom Gimenez Morad, Hal ga je ostavila.

Nakon ove afere slavni roker je odlučio da se smiri. Od 2001. godine bio je u vezi sa modnom dizajnerkom Loren Skot, sve do njene tragične smrti 2014. godine.


Kada je ona preminula, Džeger je utjehu pronašao u američkoj balerini Melani Hamrik, koja je na svijet donijela njihovog sina kada je on imao 73 godine. I danas su u srećnoj vezi.

Osim osmoro djece koje ima sa pet različitih žena, Džeger ima i pet unuka i jednu praunuku.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

NASILNIČKO PONAŠANJE: Vlasnici trajekta “Vasilije” se potukli sa obezbjeđenjem u Porto Montenegru

Evo kako danas izgleda legendarna Jagodinka Simonović (FOTO)

PREDSJEDNIČKA TRKA: Milatović ugasio nadu Bečiću, obradovao ostale “protivnike”, Đukanović blizu kandidature

JOKOVIĆ ZA STANDARD: SNP je spreman za parlamentarne izbore, podržaćemo predsjedničkog kandidata iz avgustovske većine 2020.