Emina Jahović podstakla glasine da je u vezi sa NJIM

Pjevačica i kompozitorka Emina Jahović trenutno je posvećena rešavanju razmirica s bivšim suprugom Mustafom Sandalom, za kog mediji pišu da ne uplaćuje redovno alimentaciju.
Emina Jahović podstakla glasine da je u vezi sa NJIM


Emina, kao i obično preferira da svoje privatne probleme zadrži za sebe i uživa sa sinovima Jamanom i Javuzom, a mediji je ponovo povezuju s jednim poznatim muškarcem.

Naime, pjevačica je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju Rašita Bagzibalija, uglednog turskog modnog dizajnera, i napisala:Srećan rođendan, dragi.

S obzirom na to da se bavi modom, a da je Emina nedavno napravila proboj na kozmetičko tržište, spekuliše se da njih dvoje vezuju poslovne veze. Uz to, Jahovićeva godinama živi u Istanbulu i uglavnom se druži sa slavnima, pa nije isključeno ni da su Bagzibali i ona samo prijatelji iako su mediji požurili da postave pitanje da li je Rašit Eminin novi dečko. U svakom slučaju, vrijeme će pokazati…

Nakon razvoda od pevača Mustafe Sandala, poznato je samo da je Emina bila u vezi s turskim milijarderom Sadetinom Saranom, ali ova ljubav nije potrajala. Rašit Bagzibali je poznato ime u svijetu mode, a odnedavno i na televiziji, budući da je član žirija u takmičenju modela 1 Başka Güzel. Istakao se kao kreator visoke mode, ali i vjenčanica, a zanimljivo je da je dizajnirao uniforme turskih policajaca. Prije nekoliko godina je osvojio nagradu za modnog dizajnera godine, a sarađivao je sa svjetskim zvijezdama kao što su Paris Hilton, Petra Nemcova, Ducen Kros

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Emina Jahović PONOVO u vezi sa milijarderom

Emina Jahović: Nekada nisam imala šta da jedem, lagala sam da mi je Brena rodjaka!

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

Naći modele finansiranja u cilju profesionalnog izvještavanja medija

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Krivokapić neće ni Mandića u Vladi

Konjević: Cirkus – Vlada povlači zakone iz procedure jer ih Skupština ne usvaja

SEKULIĆ ZA STANDARD: Markiranje goriva je trebalo da počne 1. jula, a u Budžet od toga do danas nije ušao ni cent

Vuković objavio fotografije kako Opština izgleda iznutra: Najljepša zgrada u Podgorici…