Izvor: story

Glumica Marija Petronijević u devetom mjesecu trudnoće zaražena koronavirusom, iako je vakcinisana

Glumica Marija Petronijević s prvim simptomima odmah se javila doktoru.
Glumica Marija Petronijević u devetom mjesecu trudnoće zaražena koronavirusom, iako je vakcinisana

Marija Petronijević Foto:VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Budući da se prethodno vakcinisala i revakcinisala ljekari imaju isključivo pozitivne prognoze, a i glumica i njena porodica nadaju se najboljem.

„Čim sam osjetila prve simptome odmah sam se javila doktoru, nisam željela da čekam. Naravno test je pokazao da sam pozitivna, ali ono što je dobro je da mi krvna slika nije toliko loša, zapravo je baš dobra, nemam temperaturu ni neke jače tegobe stoga su ljekari odlučili da me pošalju na kućno liječenje u samoizolaciju.

Složili smo se da bi za mene bilo vrlo stresno da ostajem u bolnici sa ostalim zaraženima i gledam kako umiru. Sreća pa sam se vakcinisala ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da nisam. Ljekari kažu da je dobro što sam u tom smislu na vrijeme odreagovala i zaštitila se jer u suprotnom ne bi znali šta sa mnom da rade. Ostaje mi samo da čekam i nadam se da u narednih nekoliko dana neće doći do pogoršanja ili ne daj bože prevremenog porođaja, ipak je korona nepredvidljiva“, otkrila je Marija za Story.

Inače, Marija se prije devet godina iz Beograda vratila u rodno selo Visibabe pored Požege, gdje se godinama unazad bavi poljoprivredom i sadi jagode, a ova ljepotica vozi i traktor i obavlja sve poslove na selu.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Epilog tuče na Jazu, advokat Samardžija: Odluka suda proizvoljna i pristrasna (V...

Šta je sa vezama u Crnoj Gori?

Slupali tri vozila Elektroprivrede

Četiri navike pijenja zbog kojih dobijate na težini