Hrvatsko “ostrvo ljubavi” osvanuo u oglasima, dio se prodaje za 10 miliona eura

U Hrvatskoj je na Index oglasima objavljen oglas za prodaju ostrva Galešnjaka, koji je prepoznatljiv po svom jedinstvenom obliku srca. Jedan dio 'ostrvoljubavi' prodaje se za 10 miliona eura.
Hrvatsko “ostrvo ljubavi” osvanuo u oglasima, dio se prodaje za 10 miliona eura

U tekstu oglasa navodi se da ima približno 142.000 metara kvadratnih od kojih je na prodaju dio sa nešto više od 30.000 metara kvadratnih u jednom komadu i obuhvata više od 500 metara obale.

“S ovom nekretninom možete napraviti stvarno nešto jedinstveno, pogotovo kad su vam stalno parkirani gosti s jahtama poput Beyonce i Jay Z-ja (Beyonce je slavila čak jednom prilikom svoj rođendan tu), Jeff Bezos, Michael Jordan itd. jer uostalom ko nebi došao posjetiti jedini morski ostrvo prirodno oblikovan u obliku srca na svijetu?”, navodi se dalje.

Autor oglasa napominje da je jedna od opcija otvaranje porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

“Poljoprivredno gazdinstvo koje se može raditi na površini od tri hektara. Uz to se može napraviti 400 metara kvadratnih nadzemne građevine i 1.000 metara kvadratnih podzemne – što je izvrsna mogućnost za poljoprivredni elitni turizam sa vilom i/ili restoranom te velikim skladištem za masline, vino i ostalo bilje…”, piše u nastavku.

Ostrvo Galešnjak u Pašmanskom kanalu jedan je od najprepoznatljivijih hrvatskih ostrvčića, a Brightside ga je jednom uvrstio i na svoju listu 20 svjetskih čuda. Naučnici s Odjela za arheologiju Univerziteta u Zadru 2019. su otkrili da su na njemu prije više od 7.000 godina živjeli ljudi.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Vlada objavila dopunu spiska kredita funkcionerima i državnim službenicima

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Nova imena na spisku odobrenih kredita

Aktuelnom ministru Adroviću 15.000 eura od Vlade Duška Markovića

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Suđenje u Bijelom Polju: Osumnjičen da je djevojčicu silio na brak, vukao je za kosu i šamarao po licu

Ubistvo kod motela “Krstac”: Goran Pantović osuđen na 13 i po godina zatvora

Policija danas čuvala korita rijeka, korišćeni i dronovi, privedene četiri osobe

Abazović: Crnoj Gori potreban novi predsjednik, najbolje da to bude kandidat objedinjenog građanskog bloka; NVO “Roditelji” politička organizacija bivšeg ministarstva prosvjete