Kako se znaci u Zodijaku ponašaju kada su potajno zaljubljeni?

Ponekad želimo da suptilno nagovijestimo da nam se dopada, a ponekad jednostavno ne želimo da osoba to sazna, jer nismo sigurni u njegova osjećanja.
Kako se znaci u Zodijaku ponašaju kada su potajno zaljubljeni?

Bilo kako bilo, svako od nas je priča za sebe kada je reč o zaljubljenosti. Otkrivamo kako se svaki znak u Zodijaku ponaša kada je zaljubljen.

Ovan

Ovan je sve samo ne stidljiv. Ako mu se neko dopada, on će ga okružiti kao čopor vukova. Ovan nije neko ko oklijeva kada je u pitanju prilazak osobi koja mu je dopada.

Kada mu neko zagolica maštu, Ovan će u glavi imati milion pitanja za datu osobu. Punom parom naprijed – je moto jednog Ovna.

Bik

Bik je neko ko će se pobrinuti da vas obori s nogu ako mu se dopadate. Međutim neće vam ukazati apsolutno povjerenje na samom startu.

S Bikom u ljubavnoj priči, nikad zapravo nećete znati da li vas testiraju, ili su zaista zaljubljeni do ušiju. Ritual zavođenja će svakako biti prisutan, uz blage mjere distance,piše Her Way, a prenosi Ženskimagazin.

Blizanci

Blizanac je neko ko ne zna da sakrije činjenicu da je zaljubljen. U njihovom pogledu se vidi iskra koja je prisutna, a kada su u društvu osobe koja im se dopada oni postaju simpatično sramežljivi.

S druge strane tu svoju sramežljivost će pokušati da sakriju pričom, ali će pri njoj zamuckivati i crvenjeti u licu.

Rak

Rak je veoma oprezan kada su njegova osjećanja u pitanju. On je neko ko se ne otvara lako, ali kada se jednom zaljubi, to je do kraja života.

Budući da je izuzetno emotivan, Rak je vrlo pažljiv u početku, jer ne želi da ogoli svoja osjećanja, iz straha da mu ljubav neće biti uzvraćena.

Lav

Lavovima nisu nepoznata javna iskazivanja naklonosti. Ako se dopadate jednom kralju džungle, on će naći načina da vas zagrli u javnosti, pa čak i poljubi ako mu se ukaže prilika.

Lavovi su izuzetno zaštitnički nastrojeni prema osobama koje ima se sviđaju, što znači da na njega uvijek možete da se oslonite.

Djevica

Budući da je vrlo organizovana, Djevica i polju ljubavi pristupa na isti način. Kada se Djevica zaljubi, osoba o kojoj je riječ o tome neće imati pojma.

Ona će se pretvarati da je sve vrlo ležerno i neće otkriti svoja osjećanja sve dok ne ugleda povoljan trenutak. To bi bio onaj kada postane apsolutno sigurna da i druga osoba osjeća isto.

Vaga

Vage su istinski romantičati i osobe koje su uvijek u potrazi za ljubavnim iskustvima. Iako poput Djevice mogu da se ponašaju vrlo ležerno i deluju neizainteresovano, to rade iz različitih razloga.

Vage žele da se uvjere da je osoba koja im se dopada vrijedna njihovog truda. Tek tada su u stanju da joj otkriju svoja osjećanja.

Škorpija

Iako spolja djeluju vrlo sabrano i mirno, zaljubljene Škorpije vode neopisive bitke u sebi. Njihova spoljašnjost djeluje nedodirljivo ali su zapravo iznutra vrlo nesigurne.

Ako nije sigurna da li se osoba koja joj se dopada već viđa sa nekim, ili ne osjeća isto prema njoj, Škorpija će biti vrlo tajnovita. S druge strane ako joj taj neko otvoreno priđe i prizna šta osjeća ona se neće ustručavati da uzvrati.

Strijelac

Strijelac nije neko ko na jednom mjestu može ostati predugo. Čitav njegov život se svodi na pokret. Kada im se neko svidi, Strijelčevi nastoje da sa njim provode što je moguće više vremena.

Strijelac je taj koji se ne ustručava da napravi inicijativu i pozove osobu koja mu se dopada na sastanak ili zajedničko putovanje.

Jarac

Kada je zaista zaljubljen jedan Jarac, to je najkompletnije osjećanje na svijetu. Jarac najbolje funkcioniše kada detaljno ima isplaniran svoj emocionalni i ljubavni život.

On ne praktikuje slučajne afere ili flertovanja za jednu noć. Prije nego što napravi bilo kakav korak ka osobi koja mu se sviđa Jarac će je temeljno ispitati i provjeriti.

Vodolija

Vodlija je neko ko posvećuje dosta pažnje svom poslu i karijeri. Ako je u situaciji da bira između osobe koja joj se sviđa i svoje karijere, i ako odabere ovo prvo, to je jasan znak da je Vodolija veoma zaljubljena.

Kao vrlo direktna osoba, Vodolija se neće ustručavati da otvoreno kaže šta osjeća.

Ribe

Kada je Riba zaljubljenja, data osoba postaje njena muza. Budući da je po prirodi vrlo kreativna osoba, Riba će svoju muzu koristiti kao svoju inspiraciju za pjesme i umjetnička djela.

Riba je neko ko daje 100% sebe osobi u koju je zaljubljena.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Gledajte naprijed jer je istorija već na vaša ramena stavila dovoljno tereta

Kako pomoći depresivnoj osobi?

Abazović: Nema kalkulacija sa prozapadnim putem, Crna Gora najbliža opciji da zadrži postojeći sastav Vlade

Hodžić: Komunikacije između Uprave i Savjeta za saradnju sa dijasporom nema iz vrlo praktićnih razloga

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Srzentić predala dužnost: Sigurna sam da će Dukaj sa saradnicima odlučno sprovoditi reforme javne uprave

Danas konstitutivna sjednica Vlade, uz direktan prenos

Milo Šćekić kod Hadžifejzovića: Policajac zatekao novinara pitanjem da li zna šta etimološki znači Ramazan (VIDEO)

Na Novom Beogradu ubijen Luka Žižić, porijeklom iz Crne Gore, vlasnik lokala Ritual