KIC Pop Hor u Kotoru 28. juna

Na poziv Kulturnog centra Nikola Đurković iz Kotora, KIC pop hor prirediće koncert pod nazivom “Pjevajmo i volimo se”, 28. juna u Velikoj sali pomenutog centra sa početkom u 20h.
KIC Pop Hor u Kotoru 28. juna

Nastavljujući sezonu uspješnih nastupa, na svom 68. koncertu, KIC pop hor uz dirigentsku pratnju prof. Zoje Đurović nastupiće izvodeći svoj prepoznatljivi pop repertoar, a gosti koncerta biće Gradski hor Kulturnog centra “Nikola Đurković”, kao i članovi Škole pjevanja Natalije Knjažinskaje.

KIC pop hor obećava divno muzičko druženje sa kotorskom publikom za koju će izvesti neke od numera poput “Mene voljela”, “Gipsy song”, “Dođi u pet do pet”, “Nadalina”, “Devojko mala”, “Dancing queen” i druge. Podsjetimo da je omiljeni podgorički hor već imao priliku da se predstavi publici u ovom gradu i to nastupom ispred katedrale Sv. Tripuna otvarajući 16. Internacionalni kotorski ljetnji karneval 2017.godine, a zatim i jedinstvenim muzičkim projektom “Bez dileme antifašizam” u Kulturnom centru Nikola Đurković.

Ljetnje nastupe hor će nastaviti koncertom antifašističkog repertoara 8. jula u Kolašinu u susret Danu državnosti Crne Gore, a potom slijedi nastup u Makedoniji, Skoplju, u okviru manifestacije “Skopsko ljeto” gdje će hor nastupiti 13. jula sa mješovitim repertoarom.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SPOKOJ POD KROVOM KIC-a, BURZAN za Standard: U svakom čovjeku tinja umjetnički potencijal, koji je u doba epidemije buknuo

Ivanović za Standard: Publika obožava Kraj Sutjeske hladne vode, Bella ciao, Po šumama i gorama, a meni je čast kada dirigujem na svečanostima od državnog značaja

Koncert KIC Pop hora “Pjevajmo i budimo bolji ljudi” u KIC-u “Zeta”

Koncertom u Sutomoru KIC POP hor zaokružuje sezonu uspješnih nastupa

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Martinović: Klizimo u feudalizam, Crna Gora će postati feud SPC-a

Konjević objavio sadržaj dopisa upućenenog kabinetu Abazovića: Dokument mora pretrpjeti ozbiljne izmjene

Vujanović: Ugovor mora uvažiti odluku Svetog arhijerejskog sabora SPC iz 2006.

Četiri osobe uhapšene na Cetinju