Izvor: ddl

Lava, Djevicu i ova dva znaka čeka sreća do kraja godine

ddl
Lava, Djevicu i ova dva znaka čeka sreća do kraja godine

Kako najavljuju poznavaoci astrologije, četiri horoskopska znaka.

Djevica

Vrijedni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka imaće više sreće nego u prethodnom razdoblju, i to skoro dvostruko. Ukoliko ste rođeni u ovom zemljanom znaku, očekuju vas novi i zanimljivi projekti na poslu, puno dobrih ideja, kao i razvoj nekih planova koji već dugo vremena stoje u mjestu i imate osjećaj kao da su blokirani.

To ipak ne znači da će vam se život svesti samo na posao, naprotiv. Ovo je razdoblje u kojem ćete imati i više vremena za druženje sa prijateljima, ali i dobar provod. Do kraja 2022. godine možda ćete upoznati dosta zanimljivih i podsticajnih ljudi, a mogla bi da se rodi i neka prava, iskrena ljubav. Romansa koju Djevice započnu sada može da ima svijetlu budućnost.

Vaga

Ukoliko ste rođeni u ovom vazdušnom znaku, još od početka godine svesni ste toga da je sreća na vašoj strani, što će se u drugom delu godine posebno odraziti na polju karijere. Bićete spremniji da preuzmete inicijative i borićete se za svoje ambicije i ciljeve.

Imaćete uspjeha u više stvari paralelno, pa je ovo dobro vrijeme i za novi posao ili novi hobi. Ako, pak, ostanete na starom poslu, čeka vas veliki napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnostima, a ako dobro iskoristite priliku, napredovaćete, pa će vam se to i finansijski isplatiti. 

Lav

Na poslovnom planu događaji će se razvijati brzo i zanimljivo, ali to bi moglo da vas uplaši. Nemojte strahovati, jer će se ispostaviti da je to nešto najbolje što vam se u posljednje vrijeme dogodilo. Uspješno ćete balansirati između srca i razuma, pokazujući bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu.

I to ćete činiti podjednako u poslu, kao i u ljubavnim i porodičnim odnosima. Donijećete mnoge mudre odluke koje će imati dobar efekt na vašu budućnost. Ovo je period kada ćete imati podršku bližnjih za sve vaše zamisli.

Škorpija

Škorpije će biti prilično aktivne u sklapanju novih prijateljstva, ali i ostvarivanju važnih kontakata koji mogu biti presudni za uspjeh na poslu. Vaša osobina da otvoreno primate nova poznanstva sad će biti još vrednija, jer ne znate ko sve može da se pokaže korisnim u poslovnom smislu.

Postižete dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno na poslu, gdje vas očekuje napredovanje. Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija. Oni koji su u vezi naći će se u malo burnijem periodu, ali sve će završiti u skladu i harmoniji.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

ABAZOVIĆ o Belvederu: Neodgovorni pojedinci željeli da se zapali Crna Gora, nije im uspjelo; Temeljni ugovoru sa SPC će biti javan

Katnić Aligrudiću dao novi rok: Prevarili ste dio članova TS, imate još tri dana da mi dostavite tražene podatke

Odreknite se šećera na sedam dana, ovo će se desiti vašem tijelu

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Ulubljena auta, oštećeni stambeni objekti… ali zasadi potpuno uništeni

Joković: Gradina najveći dužnik među 22 korisnika kredita CKB-a

Oftalmolozi Kliničkog centra Crne Gore samostalno izvode operacije na zadnjem segmentu oka

Izdat meteoalarm: Do kraja dana moguće nepogode i grad