Linda Evanđelista: Brutalno su me unakazili zato se nigdje ne pojavljujem

Supermodel Linda Evanđelista je izjavila da je ostala trajno deformisana, zbog neželjene reakcije na postupak smanjenja masti u tijelu.
Linda Evanđelista: Brutalno su me unakazili zato se nigdje ne pojavljujem

Kanadska ljepotica italijanskog porijekla Linda Evanđelista bila je jedna od najljepših žena svijeta i najprepoznatljivijih modela devedesetih godina, muza brojnih kreatora, a zvali su je i modnim kameleonom.

Dok ostalim supermodelima njene generacije, poput Naomi Kembel, Sindi Kraford, Klaudije Šifer, Kristi Tarlington, i dalje cvjetaju ruže kada su u pitanju poslovni angažmani, poznato je i da se Linda povukla iz tog svijeta, kao i da danas izgleda dosta drugačije.

Linda Evanđelista otkrila je da je podnijela tužbu protiv kompanije koja se bavi estetskom hirurgijom, nakon što ju je “brutalno unakazila”, a poslije čega se počela boriti s dubokom depresijom.

“Ovo držim u sebi preko pet godina. Svim mojim pratiocima koji su se pitali zašto ja ne radim dok karijere mojih vršnjakinja napreduju kažem da je razlog taj što sam brutalno unakažena zbog procedure Zeltiq Cool Sculpting (kulskalpting), jer je urađeno suprotno od onoga što mi je obećano”, počela je Linda svoje obraćanje.

Evanđelista tvrdi da je tretman “povećao, a ne smanjio” njene masne ćelije i ostavio je “trajno deformisanu”, čak i nakon što se podvrgnula dvijema “bolnim, bezuspješnim, korektivnim operacijama”.

Takođe, dodaje da je ostala, “kako su me opisali mediji, neprepoznatljiva”.

Linda kaže da ju je ova procedura dovela do stanja razvijene paradoksalne hiperplazije masnog tkiva (PAH), što je stvorilo uvećano i čvrsto tkivo ispod njene kože, tvrdeći da je to rizik koga nije bila svjesna prije procedure.

“PAH nije samo upropastio moj život, poslao me je u krug duboke depresije, tuge i najdublju jamu samoprezira”, kazala je Linda.

Linda Evanđelista podnijela je i tužbu.

“Idem naprijed da se otarasim sramote i javno pričam ovu priču. Umorna sam da ovako živim. Voljela bih da na vrata izađem s glavom uzdignutom visoko, iako ne izgledam više kao ona stara ja”.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

(FOTO) Nacionalni park Durmitor: Oduševljenje posjetilaca na društvenim mrežama

(FOTO) Očaravajuće fotografije snimljene u NP Prokletije: Svojom surovošću mami ljude…

Društvene mreže preplavile kreativne ilustracije inspirisane Milenom Radulović

Hvala plastičaru: Koga je na estradi “nož” zaista uljepšao? (FOTO)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Resor Vesne Bratić: SDT formiralo predmet protiv Vasilija Laloševića, CG pred isključenjem iz svih takmičenja

Konjević: Pomaže Bog, kaže komentator na Parlamentarnom kanalu namijenjenom za rad Skupštine

DF: Protest počinje sjutra ispred Skupštine Crne Gore

SPC NA DRŽAVNE JASLE: U učenički dom u Beranama smjestili 40 gostiju iz Srbije koji dolaze na ustoličenje