Izvor: stil

MARIJANA MATEUS ima 5O GODINA i TIJELO POPUT TOP MODELA

Na prvi pogled nikad vam ne bi palo na pamet da ova žena ima 51 godinu. Marijana Mateus već decenijama važi za jednu od najzgodnijih žena sa naše javne scene.
MARIJANA MATEUS ima 5O GODINA i TIJELO POPUT TOP MODELA

Modna kreatorka, prepoznatljiva i po osmijehu koji gotovo nikada ne skida sa lica, se već godinama pridržava jednog pravila i baš zato sa kilogramima nikad nije mučila muku.

Ona ne pravi izuzetke kada su njega, zdrava ishrana i trening u pitanju i upravo zbog toga izgleda savršeno i u šestoj deceniji.

Tvrdi da ništa ne pada sa neba i da se za dobar izgled treba pošten pomučiti, ali kada je pogledate shvatite da se i te kako isplati.

Onda gotovo svakodnevno vježba, a od tog pravila ne odstupa ni kada je na odmoru. “Izazovna vremena navode nas da postanemo bolja verzija sebe. Svima nam je dato 24 sata dnevno. Način na koji ih koristimo utiče na životne rezultate. Za mene je vježbanje najbolje ‘bjekstvo‘ jer mi oslobađa um i omogućava čistiji fokus”, istakla je nedavno Marijana.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

RAT IZ MINUTA U MINUT: Rusi osvojili Herson?!; Sjutra pregovori, tema prekid vatre

Zoronjić za Standard: Studentsku ljubav krunisala brakom, suprug je pjesmom branio od hajke “plemenske zajednice”, o djeci, djetinjstvu u Plavu…

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Verbalni sukob u Šavniku, spriječen veći incident

Veliki protest u Tirani, opozicija traži odlazak Edija Rame

„Probudila sam se gola u njegovom krevetu, silovao me stotine puta“: Gimnastičarka otkrila jezive detalje

Bečić malo pobrkao lončiće: Na Dan Njegoševog rođenja čestitao godišnjicu njegove smrti